LOADING

Type to search

Családozom Élem Főoldal Inspiráció Karácsony Rácsodálkozom

A nagy lecke, amit megtanultál 2019-ben, legalábbis a csillagjegyed szerint

Share

Egy év hosszú idő. Amikor a végére érünk számot vetünk önmagunkkal és megvizsgáljuk, honnan indultunk, hová jutottunk és mi az, amit megtanultunk ez alatt az idő alatt. Te mit tanultál meg 2019-ben?

Kos

Megtanultad, hogyan fejezd ki az elismerésedet és a háládat azoknak, akik támogattak téged, ahogy azt is, hogyan távolítsd el a mérgező embereket a környezetedből anélkül, hogy rosszul éreznéd magadat miatta.

Bika

Megtanultad, hogy soha nem fogod elérni a céljaidat, ha nem fókuszálsz kellően és azt is, hogyan maradj türelmes és hogyan bízz a saját képességeidben.

Ikrek

Megtanultad, hogy a folyamat része vagy és nem vagy tökéletes, de benned van az erő és az akarat, amely viszont nagyon különlegessé tesz.

Rák

Megtanultad, hogy bármit képes vagy túlélni és sokkal erősebb vagy, mint gondolnád, és igazából nincs szükséged senkire ahhoz, hogy elérd a boldogságot.

Oroszlán

Megtanultad, hogy az élet csupa változás, ezért fontos, hogy amikor csak lehetőséged van, elmondd a szeretteidnek, hogy milyen sokat jelentenek számodra.

Szűz

Megtanultad, hogy bármit meg tudsz csinálni, de ettől még nem válhatsz cinikussá és nem lehetsz másokkal tiszteletlen. Ez pusztán annyit jelent, hogy soha nem szabad a jó időszakokat természetesnek venni.

Mérleg

Megtanultad, hogy nem irányíthatsz másokat, és nem kényszerítheted őket arra, hogy szeressenek. Amit irányítani tudsz, az Te magad vagy: a tetteid és a reakcióid.

Skorpió

Megtanultad, hogy kevesebb erőfeszítést kell tenned a mások örömére és sokkal többet a saját örömödre, mert a te elégedettséged is legalább olyan fontos, mint másoké.

Nyilas

Megtanultad, hogy nem mindig az teszi boldoggá az embert, ha a komfortzónán belül marad, hanem néha érdemes megragadni a lehetőségeket és vállalni a kockázatot.

Bak

Megtanultad, hogy felelős vagy a saját boldogságodért, és nem építhetsz arra, hogy majd mások varázsolnak mosolyt az arcodra.

Vízöntő

Megtanultad, hogy a mentális egészségedre is figyelned kell, és néha szükség van egy kis kikapcsolódásra azért, hogy elkerüld a kiégést.

Halak

Megtanultad, hogy jobb, ha kevesebb ember vesz körül, de bennük mind megbízhatsz, mintha benne ragadsz mérgező kapcsolatokban hamis barátokkal.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *