LOADING

Type to search

Ez+az

Ez a 6 csillagjegy *nagyon nehezen* lép túl egy szerelmi kapcsolaton

Share

Van aki könnyedén viseli a szakítást, míg másoknál sok időbe telik mire feldolgozza a tényt, hogy a kapcsolata véget ért. Ennek a hat csillagjegynek nagyon nehezen megy a továbblépés…Vajon miért dolgozzák fel nehezen a szakítást? A választ a horoszkópban találjuk meg! Te köztük vagy?

Halak

A Halakról mindenki tudja, hogy a szívük aranyból van. Ők hajlamosak arra, hogy idealizálják a partnerüket, és csak a legjobb tulajdonságaikat lássák. Ha kapcsolatban vannak hajlamosak arra, hogy ne lássák meg a figyelmeztető jeleket, amik a kapcsolatuk végét jelentik. Bár jó dolognak tartják az elköteleződést, de a szakítást már kevésbé. Ők azok, akik a kapcsolat legvégén sem tudják elhinni, hogy az egykor szeretett ember véget akar vetni annak. A Halak jegy szülöttei senkit sem akarnak megbántani, hajlandóak a kapcsolatuk végéig harcolni a másikért, holott erre semmi szükség sem lenne. Sajnos a csillagjegyek tagjai néha még azt sem veszik észre, amikor szakítanak velük, mert annyira tagadják a kapcsolatuk végét.

Rák

Amikor a Rákok teljesen szerelmesek, akkor csak a szerelmüket látják maguk előtt. Sosem fognak addig kapcsolatot kezdeni valakivel, ha nem érzik a lángoló tüzet. A Rákok, ha együtt képzelik el a jövőjüket a másikkal, akkor szinte észre sem veszik, hogy mégsem illetek össze. Hajlamosak arra, hogy gyors érzelmi döntéseket hozzanak, de a szívük uralkodik a racionalitásod felett, így nem veszik észre, ha a kapcsolatuk már zátonyra futott. Noha a szerelem hihetetlen dolog, nehezen győzik meg magukat, ha kihült a kapcsolatuk. Imádják azokat az érzéseket, amiket a másik iránt éreznek, így ha felszínre kerülnek a problémák, akkor a szerelemtől szinte észre sem veszik azokat. A szakítás náluk nagyon nehéz, mert szerelemből kezdenek egy kapcsolatba, így nagyon megviselik őket a kapcsolat vége.

Szűz

A Szüzek nagyon magas követelményeket támasztanak aktuális partnereik elé, így a képességük, hogy csak a tökéletes partnerrel kerülnek szerelmi kapcsolatba nagyon erős. Ez pedig a későbbiekben sok problémát okozhat. A csillagjegy szülöttei nagyon törekednek arra, hogy addig nem lépnek kapcsolatba valakivel, amíg nem érzik azt, hogy ők a tökéletes. Intelligens emberek hírében állnak a Szüzek, de mégis inkább megpróbálnak minden felmerülő problémát megoldani, mintsem belátnák, hogy ez a kapcsolat zátonyra futott. Nem bánják, ha több felelősséget kell tenni egy kapcsolatba, mert úgy gondolják, hogy a hosszú távú kapcsolathoz ez kell. Vallják, hogy idővel mindent meg lehet javítani, így náluk nem olyan egyszerű lezárni egy kapcsolatot, mert mindig törekednek arra, hogy ami elromlott, azt megjavítsák.

Bika

Szeretik a rendet és annak felépítését. A Bikának nincs gondja azzal, hogy megismerkedjen valakivel. Ha az életük nyugodt és kiegyensúlyozott, akkor a kapcsolatukkal is tökéletesen elégedettek. Pedig észrevehetnék, hogy a partnerük nem biztos, hogy a legjobban illik hozzájuk, vagy nem annyira szerelmesek, mint ők. A Bikák inkább szemet hunynak, csak hogy ne kelljen megbírkózniuk a szerelmi káosszal és a kellemetlenséggel, ami ezzel jár. A csillagjegy szülöttei nagyon kényelmesek, és néha csak azért maradnak egy kapcsolatban, mert ez jobb így nekik. Nem kell számukra, hogy minden a romantikáról szóljon, ők a biztonságot akarják, és ameddig ezt biztosítja egy kapcsolat, akkor ők köszönik szépen jól érzik magukat így.

Mérleg

Hihetetlenül odaadó partnerek, és bár eltarthat nekik, mire kapcsolatba lépnek valakivel, de mindig arra törekszenek, hogy az harmonikus maradjon. A Mérlegek rendkívül kedvesek, és sokszor mindent elkövetnek, hogy a párjukkal békében legyenek. Nem olyanok, mint a Bikák, hogy mindig a kényelemre vágynak, inkább arra, hogy a kapcsolatuk ne bomoljon fel, és ne tapasztalják meg a fájdalmat, vagy szükségtelen kellemetlenséget. Szinte rettegnek attól, hogy egy kapcsolat végén ezeket az érzeseket átélhetik, így inkább benne maradnak egy rosszban is, csak ne érje őket kellemetlenség.

Skorpió

A kapcsolataiban hihetetlenül szenvedélyesek és intenzív partnerek a Skorpiók. Ők nem lesznek szerelmesek gyakran, de ha igen, akkor teljesen belehaborodnak partnerükbe. Ha a Skorpió beleveszik egy kapcsolatba, akkor eltökélt szándéka, hogy életben is tartsa azt. Fontos számára, hogy elbűvölő legyen, és az érzéseit kifejezze, és ez is várja a partnerétől is. A csillagjegy szülöttjeire jellemző, hogy nem szakítanak önként. Erre maximum akkor kerülhet sor, ha a partnere elárulja őt. Ilyenkor viszont haragra gerjednek, és képesek a bosszúra. Viszont ha nincs ez a szélsőséges körülmény, akkor nagyon sok idő alatt tudják elengedni régi partnereiket.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *