LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

Ennek a 6 csillagjegypárnak a legmélyebb a kapcsolata

Share

Vannak barátságok és szerelmek, amelyek nem tartanak soká, ám mások viszont egy életre szólnak. Ezek olyan mélyek és szeretettel telik, hogy semmi sem tudja szétszakítani őket.

Mérleg és Skorpió

A Mérleg és a Skorpió csodálatos barátokká és partnerekké válhatnak egymás számára. A Mérleg átveszi a tanácsadó szerepét, amit a Skorpió elfogad. Titokban mindketten heves természetűek, mégis erős szimbiózisban vannak.

Persze ez első látásra hihetetlennek tűnhet, hiszen mindkettőjük érdeklődési köre és személyisége eltérő. Ám amikor ez a két csillagjegy jelentős időt tölt együtt, rájön, hogy van közöttük egy leírhatatlan kötelék, amelyet még sosem tapasztaltak.

Halak és Rák

A Halak és a Rák a csillagjegyek közül a legérzékenyebb, ezért nagyon jól megértik egymást. Együtt elvannak a saját furcsa kis világukban, és boldogok attól a tudattól, hogy megértésre találtak. A vonzás köztük tagadhatatlan.

Kiegészítik egymást, egyensúlyozzák a másik mély érzéseit. A Rák puhatolózóbb és földhöz ragadtabb, a Halak pedig intuitív és kreatív. Könnyen megértik egymást és rengeteg közös érdeklődési körük van.

Nyilas és Kos

Ha a Nyilas és a Kos együtt vannak, akkor a kaland elkerülhetetlen. Ezek ketten szeretnek megosztani egymással minden furcsa tényt az univerzumról, illetve kirándulásokat tervezni is. Intellektuális lélektársak, önálló gondolkodók, függetlenek és erős akaratúak.

De a helyzet az, hogy mindketten csodálják ezt a tulajdonságot, ezt a minőséget a másik emberben. Ha jelenleg egy párt alkotnak, akkor kétségtelenül a legjobb barátok voltak korábban.

Ikrek és Vízöntő

Az Ikrek és a Vízintő kiegyensúlyozzák egymás szélsőséges személyiségjegyeit. Míg az Ikrek határozatlan és szétszórt, addig a Vízöntő határozott és összeszedett. Tényleg szükségük van egymásra a céljaik eléréséhez: az Ikrek megvilágítja a lehetőségeket, a Vízöntő pedig kijelöli az irányt.

Ez a partnerség azért működik olyan jól, mert a felszín alatt mindkét csillagjegyet hasonló célok mozgatják. Szükségük van arra, hogy támaszkodhassanak egymásra és csodás dolgokat hozhassanak létre.

Szűz és Bika

A Szűz és a Bika egyensúlyba hozzák egymás idealista vágyait. Csodálatos barátokká és üzleti partnerekké válhatnak. A Szüzet inspirálja a Bika magabiztossága és kifejezetten nagyszerű ízlése.

Gyakran segít a Bikának, hogy jól érezze magát, és hogy sose tévessze szem elől, mi az igazán fontos az életben.

Rák és Mérleg

A Rák és a Mérleg valódi lélektársak. Ha a Mérlegnek szüksége van, a Rák örömmel ad. Ha a Mérleget az érzelmei irányítják, a Rák az eszére hallgat. Tökéletes legjobb barátok, hiszen mindketten mélyérzésűek.

Ha egymásba szeretnek, hamar összeházasodnak. A Rák vágyik a letelepedésre, a Mérleg pedig megadja neki. Nem pazarolják az időt, azonnal belevágnak.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *