LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Hidd el, hogy idén már eleget elértél, ideje (lenne) észrevenni!

Share

Így az év vége felé közeledve sokan számot vetnek, hogy mi mindent értek el az aktuális évben. Úgy érzed, hogy kudarc, pazarlás és zavar jellemezte az évedet? Nem vagy ezzel egyedül!

Érkeznek a közösségi média csatornákra az évértékelések. A barátaink, a családtagjaink, és persze az általunk követett hírességek, influenszerek sorra posztolják, hogy annak ellenére, hogy ez egy nehéz év volt, mennyi minden jó történt. Ez részben igaz. De soha ne feledd el, hogy a hangsúlyok máshol vannak, és, hogy kinek mi a jó, sokszor nézőpont kérdése is.

Sose hasonlítsd össze magad másokkal, csak azért mert neked szörnyű éved volt. Hiszen attól, hogy értek negatív dolgok, ezektől csak több lettél, és sokat tanultál.

Túlélted a szívfájdalmakat

Volt olyan éjszakád, amikor nem voltál biztos abban, hogy az életed egy bizonyos ember nélkül képes-e tovább folytatódni. Voltak olyan pillanataid, amikor úgy érezted, hogy sosem fogod megtapasztalni a boldogságot, miután összetörték a szívedet. Lehet, hogy nem érzed magad önmagadnak ha már mosolyogtál egy kicsit mondjuk magadon, akkor jó úton jársz, hogy újra teljes legyél!

Túlélted a veszteségeket

Néhány ember, akit valaha a legjobb barátodnak tartottál, kiszállt az életedből. Néhány családtag, akiről azt gondoltad, hogy örökre ezen a földön lesz, túl hamar elhagyta. Annak ellenére, hogy fáj, hogy már nincsenek melletted a napok ugyanúgy eltelnek. Megbirkózol azzal, ami történt. A szíved még nem gyógyult teljesen be, de elég erős ahhoz, hogy verjen a mellkasodban és figyelmeztessen arra, hogy sosem adhatod fel akkor sem ha nagy veszteség ér.

Túlélted az elutasításokat

 Voltak olyan pozíciók, amelyeket nem kaptál meg, annak ellenére, hogy megérdemelted volna az előrelépést. Volt olyan munkalehetőség is, amit nem kaptál meg, bár szeretetted volna nagyon. Voltak emberek, akik azt gondolták, hogy nem vagy elég jó nekik és olyan emberek is akadtak, akik arra ösztönöztek, hogy add fel az álmaidat. De mégis túlélted ezeket a kritikákat, és túlélted a bizonytalanságokat is. Még rengeteg meghódítani való csúcs vár rád a következő évben!

Túlélted a legrosszabb pillanatokat

Túlélted a kínos beszélgetéseket. Túlélted a mérgező kapcsolatokat. Túlélted a fizikai és érzelmi fájdalmakat. Túlélted a legrosszabb dolgokat, amelyek valaha is történtek veled. Úgy tűnhet, hogy butaság azt mondani, hogy az idén elért legnagyobb dolog az, hogy túléltél, de hidd el ehhez nagyon sok bátorság szükséges és neked megvolt!

Gondolkozz egy kicsit. Egy évtizedet túléltél! Büszkének kell lenned magadra, hiszen itt vagy! És ennyi az, ami igazán számít. Nem változtathatod meg az elmúlt tíz év eseményeit, de ellenőrzésed alatt tarthatod, hogy mi vár rád a következő 10 évben. Érdemes figyelni erre és túlélni, mert mindig jön valami jobb!

Ezt olvastad már?

http://goodstuff.hu/2019/12/03/12-dolog-amit-megtehetsz-hogy-felkeszulj-2020-ra/

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *