LOADING

Type to search

Ajánlom Ez+az Rácsodálkozom Szépítkezem

5 magyar ékszertervező, akikre érdemes odafigyelni

Share

Az ékszerek öltöztetnek, még a legegyszerűbb ruhát is feldobják vagy éppen egészen más stílusra hangolnak. Mi nők pedig szeretjük őket, ezért bármikor tökéletes ajándékok.

Inventino

Kifinomult elegancia, egyediség és bátorság jellemzi Jakócs Zsanett ékszereit, amellyel bármelyik nő megmutathatja igazi egyéniségét.

https://www.instagram.com/p/B5LfCb2hIwq/
https://www.instagram.com/p/B5vWyOBBwdf/

Bibe Ékszer

A beton az egyik legsokoldalúbban felhasználható anyag, amelyből ilyen csodálatosan látványos, ugyanakkor letisztult ékszereket lehet készíteni.

https://www.instagram.com/p/B5w6_Drh8i6/
https://www.instagram.com/p/B464TNdBjxV/

Körben Biciklis Ékszer

Ebben a budapesti ötvösműhelyben kizárólag bicikli alkatrészekből készülnek a vagányabbnál vagányabb ékszerek, nem csak bringásoknak.

https://www.instagram.com/p/_Bp8n5w1ee/
https://www.instagram.com/p/BDsbP0Nw1W3/

U/DSGN Ékszer

Íme az ékszerek, amelyeket Te magad fejezhetsz be és pont olyan lesz, amilyennek Te elképzeled. Az előre megrajzolt mintákkal készülő fa alapok mellé egy színkártyát kapsz, amely segítséget nyújt az ékszerek kiszínezéséhez.

https://www.instagram.com/p/B09MkvCBare/
https://www.instagram.com/p/B5rpNW9hLmd/

Gera Noémi

Noémi ékszerei egyszerre lágyak és lendületesek, bármelyik öltözetet élettel töltik meg, és gyönyörű vonalaival szinte elvarázsolják az embert.

https://www.instagram.com/p/BkqLlvrgood/
https://www.instagram.com/p/BrAnZ-OgVBN/

Nyitókép: UDSGN Facebook oldal

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *