LOADING

Type to search

Élem Ez+az

20 dolog, amit engedj el 2020 vége előtt és jobb lesz a következő éved

Share

Hamarosan lezárjuk az évet, ilyenkor pedig ideje egy kicsit számot vetni. Egyik év sem tökéletes, de mielőtt a 2021-as év elé kerülnénk, próbáljuk a következő dolgokat és ötleteket a következő évben elengedni.

Mit engedj el még 2020-ban?

Azt a gondolatot, hogy bármikor jogosultak vagyunk a szerelemre és a munkára az életben. Mindkettőért meg kell dolgozni, csak úgy nem hullik az ölünkbe.

Engedd el a szakításokat és a szívzűröket. A szerelmi élet negatív emlékeit hagyd a múltban, ahová tartoznak. Csak a pozitív emlékeket és tanulságokat hozz át az új évbe.

Felejtsd el a hibákat. Bocsáss meg magadnak – itt az ideje! Ne hagyd, hogy ez beárnyékolja a jövődet!

Engedd el azokat az embereket, akik felületesek veled. Az értelmes barátságok és kapcsolatok tartalmat igényelnek. Ne hagyd, hogy sekélyes emberek rabolják el az idődet!

Engedd el azokat az embereket, akik rosszul bántak veled és / vagy kihasználtak téged.

Felejtsd el azokat az embereket, akik hazudtak neked.

Ints búcsút azoknak a rossz szokásoknak, káros szenvedélyeknek, amelyek megakadályozzák testednek azt, hogy az egészségesebb és legerősebb legyen.

Azt a gondolatot, hogy a szórakozáshoz inni kell. Alkohol nélkül is van buli!

Azt a gondolatot, hogy a sikerhez fényes karrier, ház,  kocsi és  egyéb tárgyak kellenek. A sikernek  nincs listája,  nem kell kipipálni  semmit sem róla, hogy elérd.

Engedd el a változástól való félelmed!

Engedd el mások kritikáját és megítélését. Az élet, amit élsz a tiéd, a céljaiddal, és az ötleteiddel, senki másé. Hagyd figyelmen kívül a károgókat!

Engedd el a közösségi médiát. Senkit sem érdekel, hogy hány kedvelésed, megjegyzésed, vagy éppen követőd van Instagramon. Oszd meg az életed, de csináld magad miatt, ne idegen követők miatt!

Azt a gondolatot, hogy játszmákra van szükség ahhoz, hogy szerelmet szerezz!

Engedd el azokat a dolgokat, amit megingatják a hitedet! Ruhák, szokások, viselkedés – dobd el ezeket. Legyél 100%-ban önmagad, és ne az, akinek mások akarnak látni. Azok, akik nem értékelnek így, azokkal nem is akarsz közelebbi kapcsolatba kerülni.

Azt a gondolatot, hogy kitalálod az életed 30 éves, vagy 40 éves korodra. Senki sem tudja, hogy mi lesz veled x év múlva.

Engedd el a kényelmet! Senki sem csinált semmi nagyszerűt, ha ugyanúgy éli napról napra az életét. Néha mozdulj ki a kényelmes komfortzónádból!

Engedd el azt, hogy olyan dolgok miatt aggódsz, amit nem tudsz befolyásolni

Azt a gondolatot, hogy ha valami nem könnyű, akkor nem is vagy érdemes rá. Ez rossz hitvallás. Nem mindig a kemény munka árán szerezhetsz meg dolgokat, néha csak úgy megkapod, amire régóta vársz. Fogadd el azt is, és örülj neki.

Engedd el azt az elképzelést, hogy nem megdolgoznod valamiért, és ha valaminek célja van, akkor azt tuti eléred. Ez rossz irány. Ne bízd rá magad a karmára, és a sorsra. Dolgozz meg azért, amire vágysz, mert a növekedés a te érdemed is.

Azt a gondolatot, hogy az életnek bizonyos életszakaszaiban így vagy úgy kell érezned (és élned). Az élet olyan, mint egy színes kaleiodoszkóp, ami millió színben tündököl. Éld meg az életed úgy, ahogy akarod, és érezd úgy, amilyennek akarod. Ami boldogságot hoz számodra azt tartsd meg, ami untat, vagy rosszat tesz neked azt engedd el. Csak azt birtokold, ami előre visz, minden mást engedj el!

Ezt olvastad már?Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *