LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció Karácsony

A Szilveszter idén szóljon a szívedről, és rólad…

Share

Az újév nemcsak a tervezésről és a buliról szól, hanem a szívedről is. Arról, hogy meglásd, mennyi mindenért lehetsz büszke magadra. Főleg, hogy idén nem bulizunk … Vagy másként…

Óriási hype van az újév körül. Mintha mindenkinek kötelező lenne jól éreznie magát. Mintha elvárás lenne, hogy legyél ma boldog.

És néha az este megtervezése bizony túl sok.

Túlságosan megterhelő.

Megpróbálod kitalálni, kit hívj meg, mit vegyél fel, mivel szórakoztasd a vendégeket és kivel számold vissza az utolsó perceket. Ugyanakkor az őrült izgalomhullámban, a receptkeresésben, a hektikus tervezésben, szervezésben és jegyvásárlásban valamit azért nem árt szem előtt tartani: az újév, mint az ünnepi időszak szerves része, nem csak arról szól, mit csinálsz, hova mész és kivel.

A legfontosabb a szív.

Hogy jól érezd magadat és meg tudd élni az ünnepi pillanatokat.

Nem számít, hogy a családod az ország vagy a világ másik végében él, továbbra is ünnepelhettek együtt egy Skype-hívásnak vagy egy biztató üzenetnek köszönhetően. Meleg szívvel tervezhetitek a következő találkozót, miközben a szíveteket átjárja az összetartozás.

Hiszen hiába választanak el órák vagy határok…,

…ti akkor is egyek vagytok!

Nem számít, hogy nem tud veled lenni minden barátod. A barátságot nem az határozza meg, milyen gyakran találkoztok vagy mennyit buliztok együtt. Erősítsétek meg a köteléket azzal az ígérettel, hogy az új évben is ott lesztek egymásnak.

Amiatt se bánkódj, ha nem csókolhatod meg a szerelmedet éjfélkor. Ez a csók nem ígéri, hogy gyönyörű év áll majd előttetek, ugyanakkor az elköteleződés egymás iránt annál inkább.

Szóval hagyd abba az aggódást!

Ne izgulj azon, kivel és hova fogsz menni. Ugyanakkor ne feledkezz meg arról sem, hogy az újév az új kezdetekről és az új esélyekről is szól.

Nem csak a külsőségekről és a ruháról…

Hanem arról, hogy magad mögött tudd hagyni végre a múlt fájdalmát és magabiztosan haladhass előre. Arról is, hogy meglásd, bizonyos dolgok nem változnak, ugyanakkor nézhetsz rájuk más szemmel – egy sokkal pozitívabb szemüvegen át. És arról is, hogy megünnepeld az óévet és izgatottan várd az újat.

Nem az számít, mennyi pénzt költöttél, mennyire fantasztikus fogadalmakat tettél vagy hány ember vesz körül. Nem az italokról, nem az őrületről, nem a csillogó hajkoronádról vagy a buliról.

Az újév a szívről szól.

Arról, hogyan változik meg a szemléletmódod.

Arról, hogy megállsz egy pillanatra, magadba nézel és rájössz, mennyire büszke lehetsz magadra. Mert elképesztő, milyen harcokat vívtál meg, milyen háborúk után tértél haza győztesen. Ez fog bátorítani, ez ad motivációt, hogy az előtted álló 365 napban újra büszkén viseld a győztesek páncélját.

A szilveszter az ünneplésről szól. Hogy hálát adj azokért az emberekért, akiket szeretsz, még akkor is, ha nem lehetnek veled ebben a pillanatban.

Az újév rólad szól…

És egy szebb jövő reményéről…

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *