LOADING

Type to search

Ajánlom

Változtasd meg az életed 2021-ben – ajánlunk ehhez 5 szuper könyvet

Share

Legyen a következő évi célod, hogy változtatsz az életeden. Hogy jobbá válsz! Hogy jobban koncentrálsz magadra! Hogy jobban figyelsz a belső hangokra! Hogy pihenteted, vagy éppen kitágítod az elméd határait! Ahhoz, hogy ez könnyebben menjen hoztunk 5 motiváló olvasmányt, amiből az életed minden területén változtatni tudsz, ha akarsz.

Tara Swart – A ​forrás (GABO Kiadó)

Emlékszel még a Csúcshatás című filmre? Ott a Bradley Cooper által alakított karakter egy gyógyszer segítségével kitágította az agyi kapacitásának határait. Tara Swart tanácsai révén mi is kihasználhatjuk az elménk erejét, hogy olyan dolgokat vonzzunk az életünkbe, amire szükségünk van.

Ha bármit elérhetnénk az életben, mi lenne az? A tudomány legújabb felfedezései azt bizonyítják, hogy képesek vagyunk aktívan megváltoztatni agyunk működését. A világhírű neurológus, dr. Tara Swart megmutatja, hogyan használjuk ki ezt a fantasztikus erőt, amellyel átalakíthatjuk az elménket, bevonzhatjuk azt, amire vágyunk, és megragadhatjuk azokat a sorsfordító lehetőségeket, amelyek mindennap elhaladnak mellettünk. A titok nem misztikus erők munkájában, hanem a Forrás hihetetlen hatalmában rejlik.

Marie Forleo – Minden ​megoldható (Édesvíz Kiadó)

Marie Forleót Oprah a következő generáció szellemi vezetőjének nevezte. Marie ez idáig millióknak – köztük számos vállalkozónak, művésznek és az élet legkülönbözőbb területeiről érkező szenvedélyes törtetőnek – tanította meg, hogy hogyan kell nagyot álmodni és az eredmények érdekében napi tettekkel alátámasztani mindezt.

Ez a könyv megtanítja az agyadnak, hogy miként gondolkodhat kreatívabb és pozitívabb módon – különösen akkor, amikor akadályokkal találja szembe magát.
A következőket fogod megtanulni ebből a könyvből:
– Egy egyszerű gyakorlatot, amely segítségével 42 százalékkal nagyobb eséllyel valósíthatod meg a céljaid.
– Miként kerekedhetsz felül a pénz és az idő hiányán.
– Miként szabadíthatsz fel napi két órát.
– Mihez kezdj, ha multiszenvedélyes vagy, és az összes álmod meg akarod valósítani.
– Hogyan kezeld a kritikát, a rosszakarókat és az imposztorszindrómát.
– Miként különböztesd meg a félelmet a megérzéstől.
– És végül kapsz egy bombabiztos tesztet, amivel a legrizikósabb helyzetekben is jól fogsz dönteni.
„Minden megoldható.” Több egy egyszerű kifejezésnél. A megingathatatlan optimizmus filozófiája. Egy látásmód. Egy mantra. Egy meggyőződés.
De ami a legfontosabb, hogy megállíthatatlan leszel tőle.

Shunmyo Masuno – Az ​egyszerű élet művészete (21. Század Kiadó)

Shunmyo Masuno egy zen buddhista templom főpapja, és díjnyertes zen kerttervező. Könyve elméletek helyett praktikus, egyszerű gyakorlatokat ajánl: tanácsaival apró lépésekben, finoman hangolja át a gondolkodásunkat.

A világot nem könnyű megváltoztatni, és ha nem úgy működik, ahogy szeretnénk, jobb, ha önmagunkon változtatunk – tanítja Shunmyo Masuno.
Százféle információ zúdul ránk, felőrli napjainkat a szüntelen sietség és a jövőtől való szorongás. Nem szívesen gondolunk arra, hogy az élet egyszer véget ér, félresöpörjük a múlandóság apró jeleit. Azonban a kis változásoknak is van hatásuk. Ha mindennap szánunk néhány percet arra, hogy ne gondoljunk semmire; ha evés közben nem figyelünk másra, csak az ételre; ha megszabadulunk a felesleges tárgyaktól, de az igazán fontosakat becsben tartjuk; ha elfogadjuk a valóságot olyannak, amilyen – korábban nem tapasztalt nyugalomban és békességben lehet részünk.

Gary John Bishop – Ne ​sz*rakodj, élj! (Maxim Kiadó)

A szókimondó című könyv írója Gary John Bishop évtizedeken át dolgozott személyi trénerként, és közben észrevette, hogy az ember legnagyobb ellensége önmaga. A könyve a sértődősöknek nem való, ők kerüljék el, ezt maga az író tanácsolja.

Ébredj fel, kib*szottul csodálatos teremtmény vagy! Mi áll utunkba, hogy legjobb formánkat hozzuk? Az emberek többsége a következőket nevezi meg: emberi kapcsolatok, pénz, munkahely és sorscsapások. E magyarázatok mind egyformák. Aki olyan olvasmányt keres, melynek segítségével felszínre hozhatja rejtett belső értékeit, amelyek alig várják, hogy megnyilvánuljanak, akkor annak szerecséje van. Ez a könyv a legyőzöttekhez és beletörődőkhöz szól. A valódi változtatások manifesztuma, melynek célja, hogy felmutassa önnön nagyságunkat.

Hidasi Judit – 99 gondolat a szeretetről (Álomgyár Kiadó)

A Goodstuff főszerkesztőjének könyve 2019 őszén jelent meg és fő témája az önszeretet, ami sok embernek még mindig problémát okoz. Nehezen vesszük rá magunkat, hogy szeressük testünket, gondolatainkat. Nem merünk boldognak lenni, szeretni – pedig ezek is ugyanúgy lehet tanulni és fejleszteni. Hidasi Judit könyve könyve egy 99 napos program, amely közelebb visz ahhoz, hogy teljes életét élj! A különleges kötet segítségével mindennap tanulhatunk valamit a gondolatainkról, az érzéseinkről.

99 gondolat, 99 írás rólunk és a szeretetről. Indulj el egy új úton ennek a könyvnek a segítségével, és mire az utazás végére érsz, sokkal jobban megismerheted önmagad!

Tags:
Babicz Anett

A Social Media világában élek, amiből az olvasásba menekülök. Mindig hordok magamnál könyvet, még akkor is, ha csak a boltba ugrom le. Vidéken nőttem fel, amit imádok, de Budára járok haza. Legszívesebben állandóan utaznék, és célom, hogy a világ összes (cuki) állatát megsimogassam.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *