LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció

Ez a 4 csillagjegy *szárnyalni* fog 2020-ban!

Share

A tiéd köztük van?

Kos

Már elnézést, de te a beled is kidolgoztad 2019-ben, és 2018-ban is. Nos, a csillagok azt súgják, hogy ez idén végre végre beérik! Tudom, hogy sokszor feladtad volna, és nagyon fáradt is voltál, de nem tetted! Nem adtad fel! A jó hír, hogy ennek tényleg meg lesz az eredménye a nem annyira jó hír (de szerintünk nem is rossz!), hogy idén sem dőlhetsz hátra. Ugyanarra a lendületre és erőre van szükséged, amivel eddig is csináltad a dolgaidat.

Ami viszont idén máshogy lesz, látni fogod az eredményt, beérik a gyümölcs! Higgy magadban továbbra is, és ne hallgass azokra, akik lehúznak. Idén ők is belátják már, hogy érdemes! Te is látni fogod!

Rák

2019 átmeneti év volt. Voltak nagyon dolgos hétköznapok, és voltak kevésbé dolgosak is. Olyan érzésed volt, mintha várna rád valami. Költözés vagy új munka? Ki tudja? Minden esetre ez a valami már megérkezett (talán az előző év végén már) vagy nagyon hamar megérkezik. Végre teljes bedobással valami olyannal foglalkozhatsz, amivel szeretsz! Vesd bele magad bátran, és élvezd ennek az új dolognak minden percét!

Annyira jól fogod magad érezni a bőrödben, hogy a megtépázott önbizalmadat is újra tudod majd építeni!

Mérleg

Mondjuk ki, hogy 2019 lelkileg eléggé összetört. Sokszor kételkedtél önmagadban és a jövődben. Sokat sírtál, és sokat voltál nagyon elkeseredve. De talán már te is érezted, ahogy az év véget ért, hogy kicsit fellélegeztél. Mintha a szél elfújta volna a rossz időket a fejed felől. Jól érzed. 2020 számodra a gyógyulás éve. Lehetőséged lesz újra felépíteni önmagad (ha akarod, és belevágsz), és újra energiával telinek fogod érezni az életed.

Meglátod, hogy ismét visszatér a régi éned, aki soha nem adja fel! Újra magadra ismersz majd, és ezt a környezeted is észreveszi majd. Jöjjön az új energiák és a ragyogás éve!

Bak

2019 számodra nagyon egyhangú volt. Minden nap felkeltél, megcsináltad a dolgod, majd nyugovóra tértél. Nagyon untad. Mintha a barátaid soha nem értek volna rá, mintha folyton minden, ugyanúgy történt volna. Idén ez megváltozik. Talán új barátokat jönnek a képbe, vagy a régiekkel veszed fel a kapcsoaltod? Ki tudja?

Idén visszatér a kalandos kedved, betervezed az izgalmas hétvégéket, jöhetnek a kirándulások, utazások, és az új élmények! Lássuk be, rád fér!

Akár köztük van a jegyed, akár nincs egy biztos: 2020-ban is kívánjuk neked, hogy találd meg a boldogságot és a nyugalmat!

Olvasd el ezt is:

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *