LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Nem minden férfi elég erős ahhoz, hogy jól bánjon veled…

Share

Minél érzelmesebb vagy, annál nehezebben olyan embert találni, aki kapcsolatot akarna veled. A randik jönnek-mennek, ám az érzelmeid intenzitása miatt ennél tovább sosem jutsz.

Ezért gyakran hibáztatod magadat.

Azt hiszed, nem vagy elég jó, holott mindössze arról van szó, hogy nem minden férfi elég erős ahhoz, hogy úgy tudjon bánni egy mély érzésű nővel, ahogy az megérdemli. Ennek tíz oka van.

1. Egy mély érzésű nő mindig kemény kérdéseket tesz fel. Olyanokat, amelyekre valószínűleg nem szívesen válaszolnak a férfiak. Már az első randevún is szeretne mélyre ásni az érzelmekben és személyes, filozofikus dolgokról beszélgetni. Ő sosem fogja élvezi a sekélyes tereferéket.

2. Ez a nő őszinte. Gyakran túl őszinte. Mindig elmondja az igazat és ezt a partnerétől is elvárja.

3. Egy mély érzésű nő tudja, mit vagy kit akar. Szívében csupán néhány különleges embernek van hely, akiket azonnal felismer.

4. Ő mély kapcsolatokat akar. Hosszú beszélgetéseket az életről, történeteket a múltról, át akarja érezni a férfi fájdalmát és értékeket akar adni. Olyan kapcsolatra vágyik, ami túlmutat a randikon és a szórakozáson.

5. Egy érzelmes, intuitív nő nem fél az intimitástól. Nem fél közelebb kerülni egy férfihoz, mert nem úgy gondolkodik, mint az átlag: nem hiszi, hogy egy kapcsolat elragadja tőle a szabadságot és kiszolgáltatottá teszi.

6. Ő belelát a férfiba. Látja, mi rejlik a maszk mögött és mi teszi kiszolgáltatottá. Semmi sem tartja vissza attól, hogy mindezt megossza a férfival, akit szeret. Annak ellenére sem, hogy ez talán kényelmetlenséget okoz társának.

7. Erős kapcsolatokat és szilárd köteléket akar kialakítani, és pontosan tudja, hogy ennek alapja a következetesség.

8. Egy mély érzésű nő intenzív. Nemcsak az érzelmei és a megnyilvánulása, hanem a gondolkodásmódja is az. Ugyanakkor tudni kell: nem mindenki elég erős ahhoz, hogy kezelni tudja ezt az intenzív viselkedést.

9. Tudja, hogyan kell igazán szeretni és ezt a másik féltől is elvárja. Ha a férfi nem tudja szívből, mély átéléssel szeretni, akkor ő inkább félreáll.

10. Nem fog várni. Ő erős és szenvedélyes, nem pazarolja az érzelmeit valakire, aki tétovázik és nem tudja, mit akar. Nem érdekli olyan, aki nem értékeli az ő mély érzéseit és intenzív érzelmeit. Annak ellenére, hogy különleges szerelemre vágyik, nem fél attól, hogy egyedül maradjon.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *