LOADING

Type to search

Családozom Élem Főoldal Inspiráció

Remélem, 2021-ben Te leszel a főszereplő a saját életedben!

Share

Remélem, hogy ebben az évre végre lerázod magadról a láncaidat és a félelmeidet. Remélem, megragadsz minden csodálatos lehetőséget és nem riadsz meg a feladattól, mert úgy érzed, hogy nem vagy elég jó vagy nem tudod megcsinálni.

Remélem, erre az új évre máris egy kicsit máshogy nézel, mert nagyon sok lehetőséget tartogat számodra. Remélem, egy kicsit máshogy nézel magadra is, és látod az erőt, az elszántságot és az energiát, hogy bármit meg tudsz csinálni, amit szeretnél. Tépd szét a láncaidat és szabadítsd ki magadat a mentális fogságból! Rázz le magadról mindent, ami visszahúz és nem engedi, hogy véghez vidd, amire olyan régóta készülsz!

Remélem, hogy 2021-ben nem engeded, hogy más irányítsa a Te életedet. Remélem, oda tudsz majd figyelni magadra is, és arra, amit szeretnél, anélkül, hogy az lenne az első gondolatod, hogy mások mit szólnak majd hozzá. Remélem ebben az évben Te írod a saját történetedet, az első betűtől az utolsóig. Remélem, hogy nem más adja majd a szádba a szót és nem valaki másnak a szemüvegén keresztül látod a történetedet. Legyen ez az az év, amikor a tolladdal együtt kezedbe veszed az irányítást, és megírsz mindent, amit igazán szeretnél. Remélem, hogy ezeket a most még üres lapokat sikerül telis-tele írnod az álmaiddal.

Remélem, hogy 2021-ben végérvényesen visszaveszed a szívedet attól, aki nem érdemes rá. Remélem, hogy nem azzal kezded az új évet, hogy miatta szomorkodsz, mert ha most nincs melletted, ha nem akarta veled kezdeni az új évet, ha nem próbálja jóvátenni a dolgokat, akkor nem szolgált rá arra, hogy ebben a csodálatos új évben akár egy gondolatot is rászánj.

Remélem ez lesz az az év, amikor megérted, hogy milyen értékes ember vagy és mi mindent tenne más, ha részese szeretne lenni az életednek. Remélem, elkezded végre szeretni magadat. Remélem, ebben az az évben megtalálod azt a szerelmet, aki téged tesz az első helyre, és imádja benned mindazt, amiért korábban kritizáltak. Remélem ebben az új évben nem kérsz bocsánatot azért, ahogyan a szíved dobog vagy ahogyan szeretsz.

Remélem, hogy 2021-ben te leszel a a hős a saját történetedben, amikor az élet egy kicsit odapiszkál. Remélem tudod már, hogy micsoda erő rejtőzik benned és jöhet bármilyen kihívás, Te képes vagy odaállni, feltűrni a ruhád ujját és azt mondani, hogy gyere csak, úgyis elbánok veled. Remélem, hogy már azt is tudod, hogy minden lágyságod és kedvességed mellett nem vagy többé balek. Remélem, megtanultad azt is, hogy jobb egyedül lenni, mint olyan valakivel, aki nem értékel eléggé.

Remélem, hogy ez lesz az az év, amikor a történeted elején és a végén is boldog és elégedett sorok lesznek. Sorok arról, hogyan oldod meg a kihívásokat, sorok arról, amit szenvedélyesen szeretsz csinálni, arról, hogy megtaláltad önmagadat, az álmaidról és arról, hogyan valósítottad meg őket. Remélem, hogy úgy érzed majd, sokkal többet el tudsz érni és sokkal többre vagy képes, mint ahogy valaha is gondoltad magadról.

Remélem, ez a TE ÉVED lesz! Remélem, hogy sokkal fényesebben ragyogsz majd, mint korábban bármikor.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *