LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Rácsodálkozom

15 furcsa jel, ami azt bizonyítja, hogy csak később leszel sikeres (de ez nem baj, nyugi)!

Share

Úgy gondolod, hogy a siker egyszerűen elkerül téged? Sokan vannak, akik így gondolják, pedig a siker később is érkezhet, egyáltalán nem törvényszerű, hogy mindenki 35 éves korában már sikeres életet tudjon maga mögött.

A siker valóban szubjektív dolog, de feltételezzük, hogy ez azt jelenti, hogy olyan életet élünk, amilyenek valójában vagyunk. Azok az emberek, akik teljesítik a legnagyobb sikereiket, nem mindig azok, akiket elképzeltél anno: gyakran sok küzdelem során az emberek sikeresebben jönnek ki egy-egy helyzetből, mint ahogy azt bárki megjósolná. Ráadásul a sikeresség nem mindig azt jelenti, hogy okos vagy, esetleg képes vagy valamire, vagy kiváltságos vagy. Ugyanakkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi a baj az életeddel, ha vágysz a sikerre, de az mégis messzire elkerül.

Egy kis inspiráció:

Összegyűjtöttünk néhány kevésbé ismert (és valamilyen módon furcsa) jelet, amiből megtudhatod, hogy jó irányba haladsz a sikeresség felé:

1. Tudod, hogy mi a baj az életedben

Annak ismerete, amit nem akarsz és a másik oldal, amiről tudod, hogy csinálnod kéne, de egyelőre még nem megy. Az életedben nem használod ki a képességeidet teljes egészében, de a fokozott intuíció hamarosan beüt majd ne aggódj!

2. Tudod, mit akarsz, még akkor is, ha nem tudod, hogyan lehet odajutni

Soha nem a „hogyan” kérdés foglalkoztat, hanem a miért. Arra törekszel, hogy ellenőrizd, hogy jussanak el az emberek a legjobban a céljukhoz.

3. Erősnek érzed magad attól, hogy ki vagy, még akkor is, ha még nem éltél meg mindet az életben

Nem annyira a tudás számít neked, hogy mit akarsz, hanem annak a tudása, hogy ki vagy – az erős önérzet nálad alap. Ez az, amire mindenedet építed.

4. Az, amit minden nap csinálsz a sikerességet célozza meg

Minden nap olyan dolgot csinálsz, amely hozzá ad ahhoz a személyhez, aki lenni szeretnél. Például gyakorolod a zenédet, írsz valamit, kapcsolatba lépsz valakivel, akit szeretsz stb.

5. Jellemzően félénken állsz hozzá a szeretett munkáidhoz  

Észre fogod venni, hogy a különösen tehetséges és sikeres emberek többsége nem keresi az érvényesítést arra, amit csinál éppen. Egyszerűen csak saját maga valósítja meg és kész, még akkor is, ha félnek tőle.

6. Nagyon érzékeny vagy 

Aggódsz, és mindent átgondolsz nagyon sokszor. Úgy érzed, hogy “túl sok vagy” az egyes embereknek. Ezek a tulajdonságaid véletlenszerűek, de sokszor befolyásolják a kreativitásodat, a tudatosságodat és a termelékenységedet.

7. Annyira tudsz lazítani, mint amennyire keményen dolgozni

Ez valószínűleg meglepőnek tűnik, de valójában a legfontosabb tanács: ha nem adsz elegendő időt arra, hogy pihenj, és csak úgy lógj egy ideig, akkor hamar kiégsz. Ha újra és újra elengeded magad munka közben, akkor tudsz közben pihenni és megtarthatod az egyensúlyt.

8. Hajlandó vagy áldozatokat hozni 

Keményen dolgozol még akkor is, ha ezt mások nem értik. Egy extra éjszaka neked semmiség, ha egy cél lebeg a szemed előtt akkor kész vagy érte bármit megtenni.

9. Van egy kis szívfájdalmad 

Megtört a szíved, és lehet hogy egy kicsit keserű is vagy. Viszont vannak olyan emberek, akik tévednek veled kapcsolatban, mert a lendület benned van, csak ők nem látják ezt.

10. Nem érzed magad komfortosan

Azok az emberek, akik elhelyezkedtek és kényelmesen érzik magukat, ők nem lépnek ki a komfortzónájukból. Ezek az emberek lelassulnak. Te nem akarsz ilyen lenni, és inkább érzed magad kellemetlenül, és nem komfortosan, csak haladj közben a célod felé.

11. Komolyan veszed magad

Az emberek ezt a kifejezést mindig negatívan használják, mintha az emberek, akik komolyak lennének, ők hidegek, és hűvösök lennének. Pedig ez nem igaz. Jól teszed, hogy komolyan veszed magad, mert csak így juthatsz előre. Viszont azt jó ha tudod, hogy sokakat megfélemlít a te elszántságod!

12. Időnként aggódsz magad miatt

Ez a fajta aggodalom azt jelenti, hogy választás vagy körülmény alapján független vagy, viszont nem kérsz bocsánatot, ha valamit megteszel. Te teljesen felelősséget vállalsz az életedért, de néha azért aggódsz, hogy ez jó-e így.

13. Te vagy az, amit más emberek időnként „nagyszerűnek” hívnak. 

A legjobbat akarod mindenből: vacsora, barátok, lakás, és italok. Természetesen van egy vonal, ami alá nem adod, de ha mégis, akkor azt is elfogadod.

14. Még ha nem is vagy tudatos, de érzed, hogy amit csinálsz az jó irány 

Tudod, hogy szereted mások segítését, a tanácsadást, esetleg az írást vagy a zenélést. Azt is tudod, hogy nem ezek az életed legfontosabb részei, de ezáltal megismered magad, és ez segít, hogy rátalálj a nagy célodra.

15. Nem hiszel a „típusokban” vagy az „álommunkákban”. 

Hajlandó vagy elbukni és újra megpróbálni, ha valami nem jön össze elsőre. Elfogadod a kényelmetlenségeket, és a kemény munkát is. Azon dolgozol, hogy jó legyen az életed, de közben nem hiszel a tipikus kifejezésekben sem.

Ezt olvastad már?


Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *