LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció Rácsodálkozom

Ez az 5 csillagjegy az, amely a leginkább hajlamos *szó nélkül* eltűnni az életedből

Share

Nem akarnak ők semmi rosszat, csak egyszerűen máshogy látják a dolgokat, mint te. De jobb felkészülni arra, hogy mire számíthatunk.

Kos

Igen spontán módon élnek. És kalandosan. Ráadásul gyakran megváltoztatják a véleményüket. Egy kosnál könnyen előfordulhat, hogy egyik percben azt hiszi őrülten szerelmes beléd, a következőben pedig csinál egy gyors hátra arcot és máris bottal ütheted a nyomát. Afelől azonban nyugodt lehetsz, hogy ennek a változásnak semmi köze hozzád. Egyik embertől a másikig szaladnak, mert fogalmuk sincs róla, hogy mit is akarnak valójában. Olyanok, mint a pillangók, egyik virágról a másikra röpködnek ahelyett, hogy egy kis időt szentelnének annak, hogy megkeressék magukban mi az, ami boldoggá teszi ebben a nagy rohanásban.

Szűz

A szűzek állandóan elfoglaltak és tele vannak munkával. Ha megszeretnek valakit, akkor hajlandók energiát fektetni a kapcsolatba és képesek rászánni az időt a másikra. De ha valakit nem szeretnek, akkor biztos, hogy nem áldozzák fel drága idejüket, hogy mellette álljanak. Inkább felszívódnak, mert ez igényli a legkevesebb munkát a részükről. És ebben nem látnak semmi rosszat. Egyértelmű, hogy már nem érdekli őket ez a kapcsolat, így neked is tovább kell lépned.

Mérleg

A mérlegek nem akarnak kegyetlenek lenni. Egyszerűen csak nem akarnak konfrontálódni. Ha úgy érzik, hogy egy kapcsolat nem vezet sehová, egy pillanat alatt képesek eltűnni. Nem fogják elmagyarázni, miért döntöttek így, mert egy ilyen beszélgetés akár még fájdalmas is lehet számukra. Félenk attól, hogy nekik is legalább olyan szívszorító lehet a búcsú, mint a másik félnek, ezért úgy vannak vele, hogy sokkal jobb megoldás gyorsan elslisszolni, mint az orránál fogva vezetni a másikat. Egyúttal nagyon bíznak abban, hogy megértő leszel, és így megnyugtatóan lehet rendezni a kapcsolatot.

Skorpió

A skorpiók szeretik jól érezni magukat és szeretik, ha körülöttük forog a világ. Szeretnek ismerkedni és minél több új barátságot kötni. Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a képletet, akkor azt mondhatnánk, hogy igazi flörtölős típusok. És úgy gondolják, hogy nálad is mindössze ennyiről van szó: vagyis semmi komoly, csak egy kis szórakozás. Egyébként sem feltételezik, hogy randizni akarsz velük, csak azért mert kedves voltál hozzájuk. Nem akarnak feltételezésekbe bocsátkozni és nem akarnak drámát sem. Ezért inkább szép csöndben elsétálnak, mielőtt a dolgok túl komplikáltak lennének.

Vízöntő

Sajnos elég hajlamosak a felszívódásra, legfőképpen azért, mert alábecsülik a saját fontosságukat. Nem gondolják, hogy olyan nagy dolog az, ha nem válaszolnak az üzenetekre, mert azt feltételezik, hogy ez nem zavarja a másikat. Egyszerűen nem gondolják, hogy ennyire érdekelhetnek másokat. Őszintén szólva, amikor egy vízöntő szó nélkül eltűnik az életedből, még csak nem is gondolja, hogy bármi rosszat tett. Nem is sejtik, hogy ezzel megbántanak másokat, ahogy azt sem, hogy valaki valahol várja a válaszukat…

Olvasd el ezt is:

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *