LOADING

Type to search

Ez+az

10+1 idézet a tragikusan elhunyt Kobe Bryanttől

Share

2020. januárjában tragikus körülmények között elhunyt az NBA egyik legendás alakja. Kobe Bryant helikopter balesetben vesztette életét 13 éves lányával és hét másik emberrel.

A 41 éves ötszörös bajnok NBA-legenda is azon a helikopteren utazott, ami 2020. január 26-án, vasárnap reggel lezuhant Kaliforniában. A tragédiát senki nem élte túl. A TMZ szerint éppen Bryant kosárlabda-akadémiájára, a Mamba Academyre tartottak edzeni a géppel, ami a rossz látási körülmények között egy hegynek csapódott.

Kobe Bryant, akit a valaha volt egyik legjobb kosárlabdázónak tartottak, 1996-ban került az NBA-be. Teljes pályafutását a Los Angeles Lakersnél töltötte 2016-os visszavonulásáig. Első bajnoki címét 2000-ben nyerte a Lakersszel, és ő volt a csapat legértékesebb játékosa a visszavonulásig. Kobe alázatosan állt a kosárlabdához, és sok értékes gondolata volt. Ezekből hoztunk most el tíz darabot. Emlékezzünk rá és fantasztikus tehetségére!

Nem tudok kapcsolatban állni a lusta emberekkel. Nem ugyanazt a nyelvet beszéljük. Nem értenek meg engem és én nem akarom megérteni őket.

“Minden negatív dolog – a benyomás, és a kihívások – számomra mindig egy újabb esély.”

“Mindig amikor ki akarsz dobni egy lehetőséget, akkor gondold újra. Tudsz keményebben is dolgozni érte.”

“A legfontosabb dolog az, hogy megpróbáljuk ösztönözni az embereket, hogy nagyszerűek legyenek bármit is csinálnak.”

“Ahhoz, hogy egy bizonyos szintű sikert elérhess bármelyik területen, amelyben tartózkodsz, rendelkezned kell egy bizonyos egóval, amely azt mondja: „Én akarok a legjobb lenni”. Ez fog vezetni téged, még akkor is pokollá teszik az életed. Azt fogod mondani, hogy “Ezt meg kell tennem. Sikeresnek kell lennem.”

“Pihenj a végén, ne a közepén!”

“Inkább nem megyek a méhek közelébe… Ezen kívül nem félek semmitől.”

“Nem szabad alábecsülni a mindennapi megjelenést és a munka elvégzésének erejét.”

“A játék csak a szerelemről szól, nem csak a versengésről. Ez egy játék olyan, amelyet mindannyian élvezünk, és mindannyian szeretjük játszani.”

“Úgy érzem, hogy az a felelősségem, hogy visszaadjam a következő generációnak azt, amiket én megtanultam. Hogy megpróbáljam megosztani és tanítani azokat a dolgokat, amelyeket én megtanultam néhány nagyszerű játékostól, nagyszerű mentortól, nagyszerű edzőktől.”

“A nevem Kobe Bryant, 17 éves vagyok. Az éhség, a motiváció és a vágyam segít, hogy a lehető legjobb kosárlabda játékos legyek.”

Nyugodj békében Kobe!

Ezt olvastad már?

http://goodstuff.hu/2019/02/19/12-elgondolkodtato-idezet-karl-lagerfeldtol/

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *