LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Ez a levél annak az embernek szól, aki összetörte a szívemet…

Share

Íme itt van mindaz, amit szeretnék, ha elmondhattam volna, és mindaz, amit valószínűleg nem tudok, de el kellett volna…

Mielőtt találkoztunk, sötét helyen voltam. És te is. Mindketten két elveszett lélek voltunk, akik valahogy megtalálják egymást, és az élet hirtelen újra nagyszerű lett. Olyan módon csatlakoztunk egymáshoz, amely szinte irreálisnak tűnt. A kémiánk oly intenzív volt, és én úgy éreztem, hogy megtaláltam a lelki társam. Az életem annyira hiányosnak tűnt, hogy amikor megismerkedtem veled, az összes szeretetem, ami a szívemben volt, átadtam neked.

És egy pillanatra tudom, hogy te is szerettél. Tudom, hogy amikor azt mondtad, hogy nem szerettél senkit sem úgy, akkor erre gondoltál. Tudom, mert láttam a szemedben. Olyan módon néztél rám, ahogy még soha senki nem nézett rám. A hangodból is hallottam. És egy pillanatra minden rendben volt, és minden tökéletesnek tűnt.

De túl jó volt az érzés, hogy igaz legyen, mert mint kiderült, nem volt az.

A valóság úgy berúgta később az ajtót, hogy egy pillanatra megállt az egész élet.

Talán időzítés volt rossz… De talán az igazság az, hogy nem voltunk igaziak egymásnak. És talán, csak talán, szándékunkban állt, hogy együtt lépjünk át az utakon, de nem együtt kellett ezt megélnünk, hanem csak egymástól kellett tanulnunk. Lehet, hogy csak tanulnunk kellett, hogy készen álljunk a következő személyre, akit számunkra tartogat az élet.

Azt akarom mondani, hogy függetlenül attól, hogy mi volt oka, függetlenül az érvektől, a könnyektől és a szívfájdalomtól, továbbra is köszönöm.

Köszönöm, hogy minden alkalommal megmosolygtattál.

Köszönöm, hogy megmutattad nekem egy egész világot, amelyről nem tudtam, hogy létezik.  Köszönet azért, hogy olyan dolgokat tanítottál nekem, amelyekről még nem is tudtam.

Köszönöm, hogy minden alkalommal elmondtad, hogy tévedek. És köszönöm, hogy megengedtem, hogy megpróbálj megjavítani. Köszönöm, hogy motiváltál, hogy jobb emberré váljak, és elhittem, hogy jobb vagyok, mint a hibáim.

De legfőképpen azt köszönöm, hogy megtanítottad nekem, milyen érzés valóban szeretni valakit.

Nem tudom, hol vagy, kivel vagy, vagy mit csinálsz, de egy dolog, amit tudok, az az, hogy bármi is történjék a saját életünkben, a szeretet, amelyet közösen osztunk meg soha nem tűnik el. Egy részed mindig velem lesz, és talán egy nap el fogok mondani mindent rólad is az unokáimnak is. Talán el tudom mondani nekik ezt a történetet… Hogy miként segítettél, hogy az legyek, aki vagyok. Mert ha te nem lettél volna, akkor én sem ülök most az unokáim előtt. Talán megtaníthatom nekik majd azt, hogy két ember szeretni tudja egymást, de mégsem lehet együtt az idők végtelenségéig.

Legyen az életed utazása olyan csodálatos és izgalmas, mint amit az enyémmel tettél. Találkozunk újra talán egyszer valamikor!

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *