LOADING

Type to search

Élem Ez+az Rácsodálkozom

8 dolog, ami azonnal kiderül a másikról az első csók után…

Share

Egyes tanulmányok szerint az átlagos nő körülbelül 15 férfit csókol meg élete során és legalább két alkalommal szívfájdalmat tapasztal meg, mielőtt találkozik a Nagy Ővel, aki feleségül veszi. Valójában az első csók, betekintést nyújt a jövőbeli kapcsolatunkba a másik féllel, így érdemes figyelni a jelekre! Eláruljuk mik ezek!

8. Van kémia közted és partnered között?

Nem lehet szavakba önteni a kémiát. Ez olyasmi, amit csak érzel, amikor első kézből megtapasztalod. Ha az ajkaid megérintik a partnered ajkait, akkor szeretnéd, ha a pillanat örökké tartana vagy arra vágysz, hogy hamar véget érjen? A válasz elárulja a kémiát! Ha csók közben azt érzed, hogy közel vagy a partneredhez, akkor ez egy jó jel!

Ha azonban csalódottnak érzed magad a csók után, akkor köztetek egyáltalán nincs szikra, és ez valószínűleg nem fog megváltozni. A kémia nem jön és nem megy, a kezdettől fogva ott kell lennie!

7. Jó lesz a partnered az ágyban?

Általában azt gondolja mindenki, hogy az első csók sokat mondhat a jövőbeli kapcsolatról, ideértve a szexet érintő kérdéseket is. Valójában az első csók során alkalmazott technika nagy részét később a hálószobában is alkalmazzák az emberek, így  könnyen eldöntheted, vajon megérdemelné-e a másik az intim kapcsolatot.

Nemcsak a partnered ajkaira kell figyelned, hanem érezni kell a kezét, a mozgását, és azt, hogy melyik részeid szereti simogatni stb. Ha csók közben további kapcsolatot teremt a kezével, lábaival veled, akkor ez jó irány. Hiszen ha a csókpartnered a csók közben mindenhol megérint, akkor valószínű, hogy ugyanezt fogja tenni az ágyban is. Izgalmas igaz?

6. Elég magabiztos a partnered?

Az, ahogyan a partnered megteszi az első csókot, valójában jelzi a bizalom mértékét. Idegesen izgul, mielőtt hozzád hajol? Megpróbálja rád erőszakolni a csókot? Magasan tartja csók közben a fejét? És mit reagál, amikor a karjáidat a nyaka köré fonod?

Egy magabiztos ember tudja, mit csinál, és nem bánt meg közben téged. Tehát ha magabiztosnak érzi magát a másik fél, amikor megcsókolja partnerét, és tudja, hogy ugyanúgy érzi magát a másik fél is, akkor valószínűleg ez a kapcsolat, amelyet mindketten keresnek.

A bizalom másik jele az, hogy partnerde nem fél attól, hogy bókot ad a csókról. Ha hajlandóak megmutatni érzelmeiket az első csók után, akkor a jövőben semmit sem rejtenek el előled.

5. A partnered vigyáz rád?

Annak ellenére, hogy elég nyilvánvalónak tűnik, szinte senki sem veszi figyelembe a partnerük higiénéjét az első csók során. Valójában azonban sokat felfedhet ez a hozzáállásukkal kapcsolatban.

Borsmenta ízű a szája? Netán mentolos? Parfümöt viselnek? Előtte zuhanyoztak? Ha igen, akkor szerencsés vagy, mert a partnered törődik a véleményeddel!

Ellenkező esetben ne ragadjon meg az az illúzió, hogy ez csak egyszer történhet ez meg. Ha a partnered nem is tervezte a csókot, mégis jól kell ismernie a személyes higiénia alapvető tárházát. Ha nem akarsz mindig szájvizet magadnál hordanod a számára, akkor érdemes elbeszélgetni vele ezekről a dolgokról, vagy egyszerűen mást keresni.

4. A partnered jó hallgatóság?

Ha csókolsz, nem tudod szavakkal elmagyarázni a partnerednek, hogy mit keresel. Itt a testbeszéd valóban fontos szerepet játszik. A fő trükk az, hogy megtudd, vajon partnered képes-e követni a te ritmusodat. Például, ha nem szereted a teljes nyelves csókolózást, és megmutatod neki, hogy nem, akkor neki ehhez igazodnia kell.

Minden csókolás során tucatnyi mikrojelzést küldünk, amely figyelmezteti az embert, hogy milyen erősen nyomja meg vagy húzza vissza a nyelvét, mikor tartson szünetet stb. Ha partnered felveszi az összes nyomot, ez jó jel lehet! Ez azt jelenti, hogy valójában figyelmet fordít az igényeidre, és készen áll néhány apró áldozatra a kapcsolatotok érdekében.

3. Mennyire komoly lesz a kapcsolatotok?

Nyilvánvaló, hogy ha valaki megcsókol téged, akkor megerősíti, hogy vonzódik feléd. Ez azonban nem feltétlenül jelenti a komoly szándékokat. Csak azért, mert a partnered vonz téged, nem azt jelenti, hogy tisztáztátok, hogy milyen kapcsolat érdekel titeket.

Ám vannak bizonyos mutatók, amelyekre érdemes gondolkni az első csók után. Például: csak egy első csók volt, vagy több is? Úgy érezted, hogy a partnered megkönnyíti a csókot, vagy egyből lerohant?

Ne felejtsd el az érzéseidet sem. Ez a csók olyan volt, hogy többre vágysz utána? Elkezdtél álmodozni a közös jövőről? Vagy talán nem tudod elképzelni, hogy együtt élsz ezzel az emberrel egy tető alatt? Válaszolnod kell ezekre a kérdésekre, hogy tisztázd a szándékait.

2. A partnered mindenben lerohan?

Az első csók azt is megmutathatja, ha partnered túlságosan gyors és kapkodó. Ha észrevetted, hogy megpróbál megcsókolni a tested alsó részén, vagy a nyelvét közvetlenül a füledbe helyezi, vagy alig várja, hogy a kezét becsúsztassa az inged alatt, akkor valószínűleg csak szexelni akar veled és ennyi. 

Ha a másik fél nem érti a testbeszédedet, és arra késztet, hogy tegyél valamit, amit nem tetszik neked (még akkor is, ha világossá tetted, hogy nem akarod), ez egy igazán rossz kezdés jele. Nyilvánvaló, hogy ez a személy nem ismeri a türelmesség fontosságát. 

1. Értékel téged a partnered?

Az, hogy a partnered hogyan bánik veled közvetlenül az első csók után, fontos annak meghatározásakor, hogy hogyan áll igazából hozzád. Csak nézd meg reakciójukat!

Elvonulnak a csók után és boldognak látszanak, hogy megengedték, hogy megérintsék drága ajkait? Utána mosolyognak? Csillog a szemük, és várnak még valamit?

A fenti kérdésekre adott pozitív válaszok azt jelentik, hogy partnered nagyon izgatott, hogy veled van. Tehát valószínű, hogy megtaláltad a megfelelő embert, aki tisztel téged és értékelni fog minden egyes pillanatot, amelyet együtt tölthet veled.

Neked milyen volt az első csókod? Mesélj!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *