LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Rácsodálkozom

Best of: 2019 legjobb kozmetikumai, amit 2020-ban is ajánlunk!

Share

Ami jó, az mindig jó is marad. Csak azért, mert új évet írunk és új trendek hódítanak, még nem kell minden “régi” dolgot, szokást elhagynunk. Remek példa erre, ha egy kozmetikum tavaly bevált, akkor azt idén is érdemes használni.

Mi most 10 olyan arc-és bőrápolót mutatunk nektek, amit már megismertünk, használunk és ajánlunk nektek 2020-ban is!

Az arcra való termékek palettája rendkívül széles, minden apró lépésre van egy tippünk: ha egy jól, de kíméletesen tisztító lemosót kerestek, válasszátok a Herbarting kávés arclemosót, ha még mindig kutatjátok a legjobb C-vitaminos szérumot, akkor azt a Natics C20 luxus készítményében fogjátok megtalálni, ha pedig egy olyan pakolásra vágytok, amely egyszerre kezeli a száraz és zsíros területeket, használjátok a Magister Pandacukor multimaszkot és legyetek 15 percig pandák.

Örökké szeretni fogjuk a Blanche elbűvölő epermagos-agyagos arcradírját, az Olive&Olive kék színű, hialuronos széruma bőrtípustól függetlenül, a megjelenése óta alapdarab nálunk és idén nyáron sem tudunk mást elképzelni az arcunkon, mint a szuperkönnyű Brilla Sunwise fényvédős krémet.

A GlamOriginal púder igazi megmentő az izzasztó vészhelyzetekben, akárcsak a Marina Miracle Argan Night Serum, amely egy éjszaka alatt kivasalja a bőrt, de ugyanilyen rapid gyógyír a Yamuna tégelyes kézkrém többféle ínycsiklandó illattal a száraz kezekre vonatkozóan, illetve a Herbioticum fekete nadálytő krém is kötelező minden csetlő-botló számára, aki az átlagosnál többször fedez fel magán rejtélyes kék-zöld foltokat (mint ahogy mi is).

Egyik jobb és hasznosabb, mint a másik! Te melyiket próbálnád ki a 10 kozmetikum közül?

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *