LOADING

Type to search

Élem Ez+az

10 dolog, amit jó ha szem előtt tartasz, mielőtt jön a Valentin nap …

Share

Mivel ez az „év legromantikusabb napja” rengeteg elvárás kapcsolódik hozzá. Nem lehet kevesebb, mint tökéletes! Azonban a saját elvárásaink miatt lesz olyan katasztrofális a Valentin-nap.

Ne mondj igent a srácnak, ha nem tetszik. Tudom, szeretnél randizni Valentin-napon, ha azonban olyan sráccal teszed, aki nem is tetszik, nem fogod jól érezni magadat. Ehelyett inkább menj el a barátaiddal egy valentin-napi szinglipartira.

Ne várj tőle szerelmes verset, ha ki nem állhatja őket. A legtöbb srác nem rajong a versekért, és főleg nem ír ilyesmiket. Viszont mindegyik tud romantikus lenni – még, ha nem is azon a módon, ahogy elvárod. Értékeld ezt!

Ne várj ékszereket. A legtöbb férfi fél attól, hogy Valentin-napra ékszerrel lepjen meg, mert azt gondolja, hogy többnek véled. Egy házas férfitől el lehet várni, de valakitől, akivel randizol, nem. Ők nem szeretik az ilyesmit.

Ne randizz egyszerre több emberrel. Tudom, manapság könnyű több randevút is leegyeztetni egyetlen napra, a Tindernek és ehhez hasonló alkalmazásoknak köszönhetően. Ugyanakkor azt tanácsolom, Valentin-napon ezt inkább kerüld. Ha mégis belemennél, légy óvatos! Nem tudhatod, a partnered mit tervez.

Ne te tervezd meg az estét, ha azt akarod, hogy ő tegye. Tudom, meglehetősen vaskalapos vagy, ha a tervekről van szó. Ugyanakkor, ha azt akarod, hogy ő tervezze meg az estét, akkor csak hagyd neki. Ne próbáld meg irányítani! Ha viszont tudod, hogy elégedetlen leszel, akkor inkább intézd te a dolgokat.

Ne fejezz ki olyan érzelmeket, amelyeket valójában nem is érzel. Valentin-napon meg pláne! Főleg, hogy ezzel még a srácot is megijesztheted.

Dobd fel, mivel lephetne meg. Az élet nem egy film, a férfiak pedig nem gondolatolvasók. Ha szeretnél valamit, akkor dobd be neki! Adj néhány tippet, ezzel őt is segíted.

Ne hasonlítgasd össze az éjszakádat a többi barátod estéjével. Tudom, hogy a Valentin-napnak része a másnapi csicsergés a csajokkal. Viszont figyelj arra, hogy ne ess bele a legtöbb nő hibájába: ne hasonlítgass! Legyél inkább hálás azért a Valentin-napért, amit együtt tölthettél a pároddal.

Ne felejts el köszöntet mondani mindenért, amit megtesz érted. A legtöbb ember nem szereti a Valentin-napot. Ha te is közéjük tartozol, a párod mégis meglep egy vacsorával vagy egy ajándékkal, köszönd meg neki a kedvességét.

A Valentin-nap inkább a nőkről szól, ugyanakkor te is gondoskodj az ő meglepetéséről. Azt fogja érezni, hogy fontos számodra, hogy számíthat rád, így a jövőben még nagyobb izgalommal vághattok bele a Valentin-nap vagy más randevúk tervezésébe.

Ne vidd túlzásba, ha ő sem teszi. Előfordulhat, hogy te hatalmas meglepetéssel készülsz neki, viszont ő csak valami aprósággal lep meg. Ne légy dühös emiatt. Inkább értékeld, hogy ő is próbálkozott és gondolt rád.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *