LOADING

Type to search

Uncategorized

Erre van *igazán* szükséged 2020-ban a csillagjegyed szerint!

Share

Minden nap ott van előtted a lehetőség a fejlődésre, ugyanakkor nem mindig látod meg. Nincs ezzel semmi gond, nem vagy vele egyedül. Szerencsére ez a cikk segíteni fog neked abban, hogyan léphetsz egy magasabb fejlődési szintre 2020-ban.

Kos

Tudod, hogy mit érdemelsz, és meg is akarod kapni, ám ha tenni kell érte, az már annyira nem tetszik. Szeretnéd, ha minden lehetőség csak úgy az öledbe hullana. Szenvedélyes álommegvalósítónak tartod magadat, holott csak azzal foglalkozol, ami épp az ajtód előtt kopogtat. 2020-ban ideje erőt venned magadon és valóban elindulni valami felé. Eleget vártál a kanapén ücsörögve, ideje tenni is valamit azokért a vágyakért.

Bika

2020 számodra a megerősödés éve lesz. Számtalan olyan helyzetbe kerülsz majd, amely a kitartásodat teszteli, ugyanakkor ez fog előre vinni. Ebben az évben arra lesz szükséged, hogy tudd, mit akarsz és ne csak tudni véld… A kulcsszó: ÖNISMERET!

Ikrek

Szeretnél megtapasztalni minden elképesztő és csodálatos dolgot, ugyanakkor amikor a lehetőség kopogtat, te észre sem veszed. Most arra van szükséged, hogy lelassulj és élvezd a dolgokat, amelyek hozzád jönnek. 2020-ban az élet bőkezű lesz veled, fogadj el mindent, amit kínál.

Rák

Készülj fel a változásra és az új lehetőségek befogadására. 2020 megrázza és fenekestül felforgatja a világodat. Számtalan ajtóba botlasz majd, ami csak arra vár, hogy kinyisd, de végső soron te döntesz. Lesz elég bátorságod megtenni? Talán meg fogsz lepődni, mi minden vár rád a komfortzónádon kívül.

Oroszlán

Azt szeretnéd, hogy idén minden célod megvalósuljon, hiszen keményen megdolgoztál érte. 2020 valóban izgalmas lesz ilyen szempontból, viszont felelősségteljesen kell döntést hoznod. A hajtás sokkal intenzívebb lesz, mint eddig volt, és meg is fogod érezni a hatását. Ezért kell odafigyelned magadra, az igényeidre és a szükségleteidre. Sokkal eredményesebb lehetsz, ha így teszel.

Szűz

Jól ismered magadat, ezért pontosan tudod, mit akarsz elérni. Ugyanakkor néha a célok a komfortzónán kívülre esnek. 2020-ban olyan lehetőségekkel találod magadat szembe, amelyek megkövetelik a kényelmi zóna elhagyását. Ez persze nem fog tetszeni. Félelmetes lesz. De végső soron te is rájössz majd, hogy erre van szükséged.

Mérleg

Bár szárnyal az életed, ne feledkezz meg a gyökereidről sem! Szülők, házastárs, gyermekek – 2020-ban szánj rájuk még több időt! Ők azok az emberek, akik a legjobban szeretnek, akik folyton körülötted vannak, akikre mindig számíthatsz, és akikre a legkevesebb időt szánod. Változtass ezen!

Skorpió

Számodra sokat jelent a szabadság. 2020-ban ez még inkább előtérbe kerül. Ám hajlamos vagy elengedni magadat és túlzásba vinni a lazaságot. Ilyenkor mindig elveszted az irányítást, aztán pedig kapálózol, hogy visszaszerezd. Élvezheted a szabadságot anélkül is, hogy túlzásba esnél. Dolgozz ezen ebben az évben.

Nyilas

Légy türelmes! Erre van most a legnagyobb szükséged idén! Vigyél végig mindent, amibe belefogtál, semmit ne hagyj félbe. 2020 meg fogja neked mutatni a türelem értékét, ami bár kezdetben bosszantó lehet, később örülsz majd neki. Fognak még téged meglepetések érni az évben!

Bak

Idén arra van szükséged, hogy elfogadd a pihenést és felismerd, hogy ez nem ördögtől való dolog. Ha folyton körmöd szakadtáig dolgozol, nem fogod tudni élvezni az eredményeidet. Kell a pihenés! Menj el nyaralni! Kapcsolódj ki! Engedd meg ezt magadnak!

Vízöntő

2020 rengeteg kreatív energiát tartogat számodra. Használd fel bölcsen, hogy megmutathasd, milyen hihetetlen ember is vagy valójában. A kreativitás hatalmas erény, amire te is rá fogsz jönni idén. Számtalan olyan helyzetben lesz részed, ahol büszkélkedhetsz ezzel az értékkel.

Halak

Szeretnél minden lehetőséget megragadni és teljes mértékben kihasználni. Ha nyitva tartod a szemedet, ez menni fog. 2020 az izgalmak és a változás éve lesz számodra, viszont vigyázz! A lobbanékonyságod tönkreteheti a lehetőségeidet.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *