LOADING

Type to search

Mozizom

5+1 film(sorozat), amit látni kell Tom Hiddlestontól, ha már szülinapos

Share

Február 9-én ünnepli 38. születésnapját a Goodstuff szerkesztőségének egyik kedvenc színésze. Ezzel a kis listával kívánunk neki sok boldog születésnapot!

Tom Hiddleston, azaz mindenki Lokija örökbe beleírta magát a Marvel képregények istenségének szerepével. Viszont nagyon sok olyan film van, amit mi újra és újra meg tudunk nézni tőle. Jöjjön a mi listánk!

Bíborhegy

A Guillermo del Toro által rendezett gótikus/romantikus horrorfilm az egyik legkülönlegesebb Tom Hiddleston szerepei közül. A 2015-ös filmben együtt játszik Mia Wasikowskaval, Jessica Chastainel és Charlie Hunnammal. A történet főszereplője Edith Cushing, aki írónőként szeretne elhelyezkedni, méghozzá szellemtörténetek írásával. Apja, Carter Cushing (aki jómódú mérnök) munkahelyén összefut Sir Thomas Sharpe baronettel (Tom Hiddleston), aki agyagbányászati vállalkozásához keres befektetőket. A férfi támogatja a vállalalot, ám közben gyilkosság áldozatává válik, így Edith kénytelen a pénztelenség elől a Tom Hiddleston által alakított Thomas Sharpe-hoz menni és kiköltözni a régi romos kísértetjárta házába…. És a rémségek még csak ezután jönnek.

Kong: Koponya sziget

A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. A csapatban kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan Paradicsomnak látszik, ám él benne valami, ami nem éppen barátságos az új behatolók iránt. Ha szereted a klasszikus kalandfilmeket, és King kong is érdekel, akkor nézd meg a Koponya szigetet, mert nem fogsz benne csalódni!

Halhatatlan szeretők

Szeretnéd látni vámpírként Tom Hiddlestont? Akkor eljött a te időd! Adam (Tom Hiddleston) a visszavonultan élő vámpír egy nap újra találkozik élete szerelmével, a szintén vámpír Eve-vel (Tilda Swinton), aki hátrahagyja addigi életét, hogy ismét Adammel legyen. A szerelmespárt váratlanul meglátogatja Eve felelőtlen és bajkeverő húga, aki nemcsak, hogy irritálja Adamet, de veszélybe sodorja az egyetlen embert, akivel a zenész jó kapcsolatot ápol. A film elképesztően menő, és a két főszereplő csodásan alakítja a vámpírokat is!

Éjfélkor Párizsban

Woody Allen különleges filmje igazi időutazás, ahol te is megismerkedhetsz a Tom által alakított F. Scott Fitzgeralddal is. Gil és Inez jegyesek, de a pár nem egészen egymáshoz való. Gil talán Párizsban szeretne élni, es komoly íróvá válni, míg Ineznél ez szóba sem jöhet. Gil szeret esőben sétálni, míg Inez nem. A történetben a fordulatot az hozza, hogy Gil felfedezi, hogy pontban éjfélkor Párizs egy bizonyos pontján egy fiákerbe szállva időutazásban vehet reszt, amely visszaröpíti az általa kedvelt 1920-as évekbe. Itt találkozik egy igencsak különleges világgal, ami magával ragadja a férfit.

Éjszakai szolgálat

John Le Carré bűnügyi regényíró azonos című könyvéből készült minisorozat nagy kedvencünk. Bár csak néhány részről van szó, mégis a különleges, úgyhogy egy hétvége alatt végignézhető. A történetben az egykori brit kommandóst ismerhetjük meg. Jonathan Pine (Tom Hiddleston) szállodaportásként sem tud hátat fordítani az erőszak világának. Ismét felbukkan életében a világ legromlottabb embere, a nemzetközi fegyverkereskedő Richard Onslow Roper (Hugh Laurie). Hogy beférkőzzön Roper belső köreibe, magának Pine-nak is bűnözővé kell válnia…

+1 Bosszúálló filmek

Lokit nem lehet megunni, és szerencsére nem is kell. Ha végignézted már az összes Bosszúálló filmet, akkor tudod, hogy mi történik Lokival az utolsó részben. Szerencsére a Disney+ streaming szolgáltatója (olyan, mint a Netflix, és az HBO GO) Magyarországon is elindítja szolgáltatását idén tavasszal, így ha előfizetsz nézheted Lokit egy külön sorozatban 2021-ben. Tom Hiddleston ugyanis újra felveszi a zöld ruháját, és biztos, hogy sok izgalmas dolgot fog majd tenni Asgarddal, vagy éppen a Földdel.

Neked melyik a kedvenc filmed Tomtól?

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *