LOADING

Type to search

Lakom

Nézz körül a szülinapos Robbie Williams otthonában

Share

Február 13-án ünnepli születésnapját Robbie Williams, akinek most bekukkanthatunk az otthonába (ráadásul rögtön háromba is), hogy ámuljunk egy kicsit az énekes és felesége kiváló stílusérzékén.

Robbie Williams és Ayda Field három ingatlant is fenttart. Egyet Los Angelesben, egyet Malibuban és természtesen Robbie szülőhazájában Londonban is. A három ingatlan között gyakran utazgat a család, így ez bőven biztosít nekik lehetőséget arra, hogy mindenhol eltöltesenek egy kis időt. Robbienak és Aydának három gyermeke van, Teddy, Charlie és Coco így minden lakásban hatalmas gyerekszoba várja a kis lurkókat.

Robbie és Ayda 2019 októberében fiuk, Charlie 5. születésnapját egy sárkányos partival ünnepelték, ahová több vendég is hivatalos volt. Így az Instagram képeknek és sztoriknak hála mi is be tudtunk lesni a Los Angelesben található házba. Az étkezőben egy hosszú fa étkezőasztal foglal helyet, ami felett egy vicces portré lóg, természetesen a kandalló felett. A kandalló mellett egy pihenő is van, ahol az ablakban lehet olvasgatni, vagy figyelni a kertet.

Robbie Williams és Ayda Field amerikai házát az ünnepek előtt alakították át. Ayda csodásan feldíszítette karácsony közeledtével a hatalmas konyhát, ahol kézműves díszeket készített. Egy ilyen konyhában mi is szívesen főznénk!

Karácsonykor a nappalit is feldíszítették, és jól látható, hogy a Los Angelesben található otthon is rendelkezik kinti medencével és napozó terasszal.

A karácsony a kedvenc ünnepe a családnak, minden otthonukban csak úgy tobzódtak a karácsonyi díszek, és minden családtagnak jutott hely a hatalmas étkezőben, hogy együtt elkészítsék a személyre szabott mézeskalács házukat.

Robbie és Ayda egy olasz stílusú villát is vásárolt Malibuban 2018 júliusában, amely egykor Janet Jackson otthona volt. A négy hálószobával, saját medencével és hatalmas családi szobával felszerelt házban tökéletes együtt lehet a család, és jó időben strandolhatnak is kint.

A tágas rezidencia háromszintes, és egy különleges konyhával rendelkezik, ahol reggeliző bár és külön étkező található, valamint egy hálószobás lakosztállyal, saját fürdővel és saját, óceánra néző terasszal.

Persze londoni otthonuk is nagyon tágas. Egy elkapott fotón láthatjuk, amint Robbie egy hatalmas kádban olvasgat. A kád mellett rengeteg zöld növény van, Ayda nagy rajongója ugyanis a zöldítsük be a lakást trendnek.

Mindhárom otthon igazi családbarát légkört sugároz, így nem csoda, hogy mindegyikben szeretnek elidőzni. Te melyikbe költöznél be?

Ezt láttad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *