LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

10 dolog, amit a Vízöntő csillagjegy szülötteinek megköszönhetünk!

Share

Ha ismersz Vízöntőt, netán a barátaid között is van egy, akkor itt az ideje, hogy köszönetet mondj neki! Mutatunk 10 okot, hogy miért is zseniálisak a csillagjegy szülöttei!

1. Köszönd meg az őszinteségüket

Azért, mert egy Vízöntő elmondja neked az igazságot, még akkor is, ha az fáj. Ő pontosan elmondja, hogy hogyan érez veled kapcsolatban, bármi is legyen éppen köztetek.

2. Köszönd meg a lojalitásukat

Lehet, hogy már 5, vagy 10 netán 16 éves korotoktól barátok vagytok és ő tényleg kitart melletted. Ő hevesen megvéd mindenkitől, és ha valaki bánt téged, akkor ő elsőként áll ki érted. Mindig ott áll melletted, és mindig megjelenik, amikor más barátod esetleg elsétál.

3. Köszönd meg a szabad szellemüket

Egy Vízöntő mindig inspirálja a világot, és téged is, hogy végre elfelejtsd a szabályokat, és végre higgy az álmaidban, és önmagadban. Ő mindig elmondja, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ne szabadon éld azt!

4. Köszönd meg, mert ő a legjobbat látja benned

Ő mindig felismeri az emberek tehetségét, és benned is meglátta a rejtett lehetőségeket. A Vízöntők észreveszik az apró részleteket, amik nem mindenkinek láthatóak.

5. Köszönd meg, hogy arra ösztönöz, hogy kövesd a szívedet

Egy Vízöntő mindig emlékezteti a barátait arra, hogy a szerelem létezik, és a tündérmesék ott vannak bennünk. A szerelem fantasztikus, és ennek a szívünkből kell származnia, még akkor is, ha észszerűtlennek, vagy bonyolultnak tűnik.

6. Köszönd meg, hogy elfogad úgy ahogy vagy

A Vízöntők nem törődnek azzal, hogy mit csinálsz, hogyan öltözködsz, mert nem ítélkeznek a választásaid, a múltad kapcsán. Ők megengedik, hogy olyan legyél, amilyen valójában vagy, és így is szeretnek téged.

7. Köszönd meg neki, hogy megtudtad, hogy mit érdemelsz

A Vízöntők elsőként mutatnak rá arra, ha jobban érdemelsz az aktuális partnerednél. Egy olyat, aki tiszteletben tart téged. Legyen szó a főnöködről, aki nem értékeli a munkád, a Vízöntő mindig megmondja, hogy mit érdemelsz a képességeid miatt. (Általában sokkal többet, mint amit magadról hiszel!)

8. Köszönd meg a kedvességet, és az együttérzést irántad

A Vízöntőknek nagy a szívük, és érzékelik a másik fájdalmát, empátiáját, vagy éppen intuícióját. Ők szavak nélkül is megértenek téged, és amikor azt gondolod, hogy senki sem fog megérteni, akkor ő jön és segít, még ha nem is kérted.

9. Köszönd meg neki, hogy partner a szórakozásban

Mindenki tudja, hogy az életünkben fontos a szórakozás, ám nem mindegy, hogy kivel tudsz szórakozni. Egy Vízöntő barát a szórakozás igazi forrása. Ő az osztály bohóca, mindig valami őrültséget csinál. Egy Vízöntővel spontán utazhatsz, és véletlenszerű kalandokat élhetsz meg.

10. Köszönd meg nekik, hogy nagy harcosak

A Vízöntők mindig felállnak, és nem csak saját magukért. Ha leütik őket, ha eltapossák őket, ők mindig újrakezdik, és segítenek neked is, hogy sikerüljön az újrakezdés. Ők a legnagyobb harcosok, úgyhogy jár nekik a tisztelet!

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *