LOADING

Type to search

Ajánlom Szépítkezem

A legédesebb kozmetikum újdonságok Valentin-napra

Share

Szerencsére a krémkedvelők számára minden ünnep tartogat tematikus meglepetéseket, nézzük meg, idén mit ajánlanak nekünk a kozmetikumgyártók a szerelem ünnepére!

A cukiságversenyt egyértelműen a Yamuna Boldogság fürdőbombája nyerte, kis szivecskékkel színezhetjük meg a (közös) fürdővizünket és finom illatot varázsolhatunk magunk köré. De teljes szettekkel is készültek nekünk, akár magunknak, akár a párunknak szeretnénk kedveskedni. ITT találjátok!

A The Body Shop rengeteg ajándékcsomaggal készült erre az alkalomra, nekünk az Epres, szív alakú dobozka a kedvencünk, ami egy igazi alapfelszerelést rejt, mégis különlegesebb az átlagnál. ITT találjátok!

A Lush egy komplett palettával várja a szerelmes vásárlókat, a páros biciklit ábrázoló csomagolás pl. fürdőbombát és tusfürdőt tartalmaz, ami sportos pároknak is telitalálat. ITT találjátok!

Az African Spa Valentin-napi kényeztető csomagja elsőre talán kimondottan férfiaknak szól, de van benne egy kis trükk, ugyanis lapul benne egy Napvirág narancsos fürdőbomba, illetve isteni finom, szőlőpálinkás Demeter Chocolate bonbon! ITT találjátok!

Te melyik csomagot választanád?


Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *