LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Hidd el, nem fogod örökké elveszettnek érezni magad, jönni fog a boldogság…

Share

Talán nem vagy maradéktalanul boldog. Talán az elégedettség érzése is messzire elkerül. Bárhogy is, végül minden úgy alakul majd, ahogy lennie kell.

Belégzés!

Egy. Kettő. Három…

Lehet, hogy ezt most nehéz tudomásul venni, a sorsod már abban a pillanatban megíródott, amikor megfogantál. Minden, amit neked szánt, megadatik. Néha rosszabb napok jönnek, máskor jobbak.

Lehet, hogy még nem ismered – senki sem ismeri, vagy csak nagyon kevesen –, de az idő már a kezében tartja. Az óra pedig ketyeg. Minden lélegzettel.

Tehát lélegezz!

Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Bármilyen apró darabokra törsz, idővel meg fogsz gyógyulni. Ha minden szétesik körülötted, egy napon újra fel fog épülni. Sajnálom, ha nem a terveid szerint alakulnak a dolgok. Viszont el fog jönni a te szerencsenapod is, amikor a nyerő kártyákat húzod ki a pakliból.

Csak meg kell őrizned a hitedet és ki kell tartanod!

Győződj meg arról, hogy ki vagy valójában. Hogy mennyire vagy erős és kemény. Hogy minden, amit szándékodban áll véghez vinni ebben az életben, ott van benned. Sose felejtsd el ezeket!

Lélegezz!

Mert, aminek meg kell történnie, az meg fog történni. Nem számít, mennyire próbálod megváltoztatni a sorsodat és átvenni az irányítást, amit egyszer már kiszabtak rád, azt megkapod.

Ha ez fájdalmat jelent, akkor hagyd, hogy fájjon.

Ha a sors össze akar törni, engedd meg neki.

Vállald a kockázatot!

Csak lélegezz, és hadd, hogy minden úgy történjen, ahogy történnie kell. Hiszen nincs más választásod. Viszont tudd: nem fogod örökké elveszettnek érezni magadat. Az univerzum a legjobbat szánta neked, bár ezt most még nem látod.

Lehet, hogy nem adja könnyen a boldogságot, a fájdalomban viszont ott a fejlődés lehetősége. Hadd, hogy fájjon, aztán menj tovább. Végső soron úgyis minden úgy alakul, ahogy lennie kell és ahogy neked a legjobb.

Most pedig lélegezz ki… Fogadd be, gondolkodj, és higgy benne, hogy minden okkal történik.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *