LOADING

Type to search

Uncategorized

Hogyan szeresd a lányt, aki mindent túlgondol?

Share

Mindent túlgondol. Analizál. Túlságosan körülményes. Macerás. Egy ilyen beállítottságú lányt szeretni nem könnyű, ugyanakkor nagyon is érdemes.

Ő az a lány, akinek túl sok gondolat és kétség van a fejében. Folyamatosan kérdéseket tesz fel, több dolgot is képes feldolgozni egy időben, állandóan azon rágódik, hogy mi lenne, ha vagy mi lett volna, ha…

Ha egy olyan lányt szeretsz, aki minden túlgondol, egy lépéssel mindig előtte kell járnod. Nem szabad hagynod, hogy elinduljon egy olyan gondolatspirál a fejében, ami kételkedésbe és öngyűlöletbe torkollik.

Nemcsak azt kell a tudtára adnod, hogy mellette vagy, hanem tényleg ott is kell lenned. Mutasd meg neki, hogy bízhat benned. Hiszen a szavak semmit nem érnek a tettek nélkül.

Legyél együttérző. Tudd, hogy lesznek kérdései a múltaddal kapcsolatban. Tudd, hogy akár hirtelen is eláraszthatja őt a félelem. Tudd, hogy lesznek pillanatok, amikor azt gondolja, hogy minden rettenetes, te viszont úgy látod, hogy minden remek.

Empatikusnak kell lenned vele. Mutasd meg neki, hogy akkor is türelmes és elfogadó vagy vele, amikor egy nap már századszor kérdezi meg, hogy tényleg szereted-e. Mutasd meg neki, hogy te nem mész sehova, ha fél vagy aggódik. Mutasd meg neki, hogy akkor is szereted, ha néha túl sok.

Kommunikálj vele. Ne csak egy szóval válaszolj, hanem teljes mondatokkal. Vállald fel az érzéseidet, mondd el neki, milyen gondolatok járnak a fejedben, ahelyett, hogy elrejtenéd. Egyébként is megpróbál a szavaid mögé nézni, megtalálni a jelentésüket, úgyhogy könnyebb felvállalni az igazságot.

A lány, aki mindent túlgondol, az embereket is analizálja. Készülj fel, hogy válaszolnod kell a kérdéseire. Sőt, készülj fel a mély beszélgetésekre is – ahogy bármely másik kapcsolatban is tennéd. Ugyanakkor mindenekelőtt szeresd ezt a lányt.

Egy olyan lánnyal lenni, aki mindent analizál, nem egyszerű. Sőt, egy igazi kihívás. De valójában melyik kapcsolat nem az? Légy önmagad, tudasd vele, mennyire szereted és mennyire figyelsz rá. Néha az őrületbe kerget majd, de abban biztos lehetsz, hogy hűséges marad hozzád.

Függetlenül attól, hány furcsa szokása van, viszont fog szeretni téged. Azt, ahogyan bánsz vele, ahogy elismered, ahogy szereted és azt, aki vagy.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

1 Comment

  1. Lakatos Èva 2020-04-13

    Nagyon tetszik ez az írás, ügyes!
    Vègre le lett írva precízen, konkrètan, hogy milyenek az ilyen nők/lányok mint pl. èn.
    Gratulálok, ès köszönöm! 🙂

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *