LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

Személyiségteszt: sokat elárul rólad, hogy melyik arcot választod a cikkben lévő képről! Kattints!

Share

Felkészültél, hogy jobban megismerd magad? Akkor válassz egy arcot, aztán olvasd el a leírást. Találó lesz!

Ez a teszt azon a gyakorlaton alapul, hogy az ember karakterét, vagy személyiségét külső megjelenésük alapján ítéljük meg. A pszichológia szerint sok mindent megtudhatunk a személyiségről azáltal, hogy melyik arc tetszik nekünk a legjobban. Válassz egyet tehát, és olvasd el a leírást az arcok alatt. Eltaláltuk a rád jellemző dolgokat?


Ha az egyes arcot válaszotttad:

Te egy olyan személy vagy, aki mindent megtesz, hogy elégedett legyen munkájával és pihenésével. Erős akaraterővel rendelkezel (ez a szabályos és vastag ajkaid bizonyítja), de közben nagyon egyértelmű és érzékeny is vagy.

Kik vonzzák az ilyen típusú embereket?

A produktív és tettre kész emberek. Az erős akaratú emberek tudatalatti vonzzák egymást. Ha vonzónak találtad ezt a személyt, nagyon valószínű, hogy erős és határozott ember vagy.

Ha a kettes arcot választottad:

Az orr oldalának szép alakja azt jelzi, hogy ez a személy képes arra, hogy a szegénységből gazdagságot varázsoljon és minden körülmény között harcolva meneteljen a célja felé. A melankolikus vagy flegmatikus temperamentumú lassú emberek félnek az ilyen arcoktól. A ragyogó szemek azt jelzik, hogy ez a személy nagyon intelligens és a mosolyuk formája arra utal, hogy képesek visszatartani az érzelmeiket.

Kik vonzzák az ilyen típusú embereket?

A pszichológusok szerint az ilyen arcok nyugodt és gondolkodó embereket vonzanak, viszont ez a látszólagos önkontroll az erős és határozott indulatokkal rendelkező emberek mély érzelmi szintjét is jelöli.

Ha a hármas arcot válaszottad:

Azok az emberek, akiknek kicsi az álla, általában türelmetlenek, de kedves természetűek. Lehetnek azonban hűvösek is. A hetyke orr jelzi a boldog érzéseket. Az ajkuk arra utal, hogy kritikus helyzetekben mindig egyedül küzdenek, és nem fogadnak el külső segítségét.

Kik vonzzák az ilyen típusú embereket?

Ezek a csendes és könnyed emberek két féle embert vonzanak: azokat akik éppen olyan nyugodtak, mint ők, vagy éppen ellenkezőleg.

Ha a négyes arcot válaszottad:

Ez a személy bátor, szenvedélyes és rámenős. A fülek felső része éppen a szemöldök szintjén fekszik – ez magas intelligenciát jelez. A nagyon kiemelkedő és éles áll azt jelenti, hogy ez a személy idealista és lelkiismeretes, ám imádja halasztgatni a dolgait.

Kik vonzzák az ilyen típusú embereket?

Bátor és komoly emberek. Egy gondolkodó ember nem kockáztatja, hogy egy ilyen emberrel foglalkozik. Ez a választás azt jelenti, hogy erős, esetleg szigorú és makacs személyiséged van.

Ha az ötös arcot választottad:

A négyzet alakú áll az erős és kemény temperamentumot jelképezi, a makacssággal és a szándékossággal együtt. A nagy szem általában mély érzékenység jele. Az ajkak és az orr körüli ráncok kissé furcsa és sötét humorérzéket sejtetnek. Az élethez komoly hozzáállásod van.

Kik vonzzák az ilyen típusú embereket?

A pszichológusok szerint az erős és érzékeny emberek kedves és meleg embereket vonzanak, akik védelmet keresnek. Ebben az esetben az ellentétek vonzódnak, hiszen az erős karakterrel rendelkező személy jól illeszkedik a gyengébbekhez. Együtt képesek vagytok egy jó csapatot létrehozni.

Ha a hatos arcot választottad:

Az arc ovális alakja nagy érzékenységet és tehetséget jelez. A szakértők azt is megjegyzik, hogy az ilyen emberek ravaszak. Azok az emberek, akiknek nagy a szájuk általában gondtalanok és valószínűleg nem kételkednek a döntéseikben.

Kik vonzzák az ilyen típusú embereket?

Valószínűleg a munkád a kreativitással kapcsolódik, vagy legalábbis kreatív potenciállal rendelkezel. Olyan kedves és könnyű vagy, mint a képen látható lány, és ilyen embereket is szeretsz magad körül tudni.

Ha a hetes arcot válaszottad:

A nagy orr arra utal, hogy ez az ember aggódik a pénzügyi helyzete miatt, és valószínűleg szereti gyűjtögetni a dolgokat. Az arányos áll a makacs személyiség jellemzője, de egyben a logikus elme és az önbizalom jele is. A nagy fogak azt mondják, hogy ennek a személynek gyakran kellett gyerekkorában a szégyenérzettel szembenéznie. Az ajkak alakja azt jelképezi, hogy képesek meggyőzni másokat és gyakorlatiasak.

Kik vonzzák az ilyen típusú embereket?

A gyakorlatias embereket vonzák, akik tudják, hogy mit akarnak. Ennek ellenére nagyon kedves, boldog és könnyed embereket szereted magad körül. Hiába van erős akaratod, szinte bármilyen helyzetben megtalálod a megfelelő viselkedést.

Ha a nyolcas arcot választottad:

Az ilyen arcú emberek kedves és békések. Ezek az emberek szeretik a kényelmet, és jó emberekkel veszik körül magukat. Nem akarnak híresek lenni. A nagy kiemelkedő áll az önbizalom és a jó fizikai állóképesség jele. A száj körüli ráncok arra utalnak, hogy ez a személy szeret sokat beszélni és jó a kommunikációban. A rövid szemöldök impulzív személyiséget rejt.

Kik vonzzák az ilyen típusú embereket?

A hasonló embereket hasonlókat vonzanak egymáshoz, és ez itt teljes mértékben igaz. Ezek az emberek a kedves, békés és vicces embereket vonzák be.  Azokat, akik szintén szeretnek kommunikálni, és akik örülnek, hogy sok ember tartózkodik körülöttük. Lehet, hogy kicsit szégyenlősek, de mégis melegséget sugároznak.

Ha a kilences arcot választottad:

Az egyenletes, hosszú szemöldök azt jelzi, hogy ez az ember intelligens. Az arc teljes alakja azt mutatja, hogy ez a személy nagyon nyugodt, és nem szereti a radikális változásokat. Ez a személy összhangban van a világgal. A hosszú orr összhangban van a szemmel, a szájjal és az állal, ez pedig erős személyiséget takar. Az orr melleti redők arra utalhatnak, hogy ez a személy a múltban valami nehézségen ment át.

Kik vonzzák az ilyen típusú embereket?

Az ilyen típusú emberek a pszichológusok és más szakértők szerint általában nagyon vonzóak. Ha ezt a személyt választottad, akkor elég kreatív vagy és mint az arc, te is összhangban állsz a világgal. 

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *