LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

10 ok, amiért még mindig *szingli* vagy

Share

Mindannyian szerelemre vágyunk, egy olyan partnerre, akivel megoszthatjuk az életünket. Ám hiába a cél, sokan mégsem érik el. Mi lehet ennek az oka? Tízet is mondunk.

1. Nem tanulsz a hibáidból

Ha nem tanulsz a hibáidból, akkor újra és újra el fogod követni őket. Feltűnt, hogy folyton ugyanazokban a helyzetekben találod magadat? Itt az ideje, hogy mérlegeld, miért történik ez. Például, ha folyton olyan férfiakat vonzol magadhoz, akik érzelmileg elérhetetlenek, nem akarnak veled komoly kapcsolatot, ideje megnézni, miért van ez.

2. „A férfiakkal van a baj…”

A szingliségedért folyton a férfiakat hibáztatod. Statisztikailag lehetetlen, hogy a bolygó minden normális férfija elérhetetlen legyen. Folyton a rossz srácok után futsz, mert azt gondolod, ők megadhatják neked, amire vágysz. Vagy csak nem hiszel abban, hogy ennél jobbat is érdemelhetsz? Fogós kérdés!

3. Magasak az elvárásaid

Mindannyiunknak vannak bizonyos elvárásai a partnerével kapcsolatban. Ezek közül néhányak reálisak, ugyanakkor vannak közöttük nevetségesek is. Annyira nem ismerjük magunkat, mint gondoljuk, így nem vagyunk tisztában azzal sem, mire van igazán szükségünk. Ismerős?

4. Mindig a rosszra koncentrálsz

Meg vagy győződve róla, hogy veled csakis rossz dolgok történnek… Viszont ezzel növeled annak valószínűségét, hogy még több rossz jöjjön az életedbe. Ha folyton azon aggódsz és paranoiásan rettegsz attól, hogy mit érez vagy gondol a srác, saját magadnak teremted meg a félelmeidet.

5. Mindent túlanalizálsz

Folyton elemzed, mit mond, a testtartását, a hangsúlyát stb. Állandóan próbálod kitalálni, mit gondolhat egy adott helyzettel kapcsolatban. Az analizálás helyett azonban mi lenne, ha inkább megkérdeznéd? Nyíltan!

6. Nem foglalkozol eleget magaddal

És itt most nem arra gondolok, hogy jelentkezz be a fodrászhoz, bár ez is fontos. Ugyanakkor a férfi egy nőben azt szereti, hogy… nő! Mármint női energiák veszik körül, nőként viselkedik, finom, lágy, puha, nem harcol és fitoktatja az erejét. Ha egy nő ezt teszi, akkor a női energiája a nulla felé közelít, míg a férfienergiája már száz felett jár. Egy férfi sem akar női ruhába bújt férfit maga mellé.

7. Nem foglalkozol a problémákkal

A legtöbbünk több traumát és sérülést is elszenvedett a múltban, ám ezek többsége nem került feldolgozásra. A problémák nem oldódnak meg önmaguktól, erőfeszítéseket kell tenni érte. Ez azonban sokszor elmarad, mert inkább elnyomod az érzéseidet. Viszont boldog és egészséges kapcsolatot csak akkor fogsz tudni kialakítani, ha rendben vagy magaddal.

8. Tartós kapcsolatot akarsz, de továbbra is csak randizgatsz

Ha tartós kapcsolatot akarsz, akkor ne randizz olyan srácokkal, akik nyilvánvalóan nem ugyanabba az irányba akarnak menni, mint te. Csak azért, mert egyedül érzed magadat vagy mert üres az ágyad. Ha egy srác nem akar komoly kapcsolatot, annak vannak jelei, viszont eddig figyelmen kívül hagytad őket.

9. Félsz, hogy sosem fogsz jobbat találni

Rengetegen maradnak benne egy olyan kapcsolatban, ami nem vezet sehova. Még a barátnőjének sem akar hívni, de még mindig jobb így, mint teljesenegyedül lenni. Nem hiszel abban, hogy találhatsz jobbat nála, ezért bizakodsz, hogy egyszer végre megkér, járjatok. De gondolj bele! Biztosan meg fog ez történni, van rá esély, vagy csupán egy kép a fejedben?

10. Pánikolsz, hogy örökké egyedül leszel

A szorongás és a pánik gyakran költözik be a szingli nők életébe. Attól félnek, hogy soha nem lesz senkijük. Ezzel azonban nem segítenek magukon. Te sem segítesz. Csak nyugodj meg és add át magadat annak az érzésnek, hogy minden rendben lesz. El fog jönni a nagy szerelem!

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *