LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Ez vár az egyes *csillagjegyekre* márciusban!

Share

Itt az első tavaszi hónap, ami sok érdekes helyzetet hozhat az egyes csillagjegyeknek. Van akire a legboldogabb hónap vár, van, aki sokat tanul majd az életről. Rád mi vár? Tudd meg gyorsan!

Kos (Március 21. és április 19.)

A Kosok számára a március hónap belső konfliktusokkal és vegyes érzésekkel kezdődik. Ezek főként arra vonatkoznak, hogy merre halad az életük. Bizonytalannak érzed magad, és félelmet érzel a jövőd iránt. Jelentős változás jelei lassan lépnek be az életedbe, de nem árt felkészültnek lenned. Általában nyitottak a Kosok a változásra az életükben, de mégis félnek a kudarctól. Pedig nem kéne, mert bármit is szeretnél azt már régóta csak rád vár!

Bika (Április 20. és május 21.)

A Bikákat a március arra kényszeríti, hogy kilépjenek a kényelmes komfortzónájukból. Ők szeretnek biztonságban lenni, és rettegnek a hirtelen és váratlan változatásoktól. Azt akarod hogy a dolgok változatlanok maradjanak, mint ahogy eddig is voltak. De kedves Bika, a dolgok most megváltoznak! És nagyon gyorsan, úgyhogy érdemes felkészülnöd erre márciusban!

Ikrek (Május 22. és június 21.)

Ikrekként a március hónap forgalmas lesz. Számos projektben veszel részt, és a kreativitásodat minden apró dologban megmutathatod. Az Ikrek tarolnak a munkahelyükön, és motiváltnak érzik magukat. Kemény munkájukat most biztos, hogy észreveszik, és a hónap vége felé nagyszerű díjazásban is részülnek az erőfeszítéseikért.

Rák (Június 22. és július 22.)

Rákként most tisztán fogod átlátni ezt az új hónapot. Nemrég úgy érezted magad, mintha minden erőfeszítésed és kemény munkád láthatatlan lenne, de ez most messze van az igazságtól. Az erőfeszítéseid most ragyogni fognak és az eredményed több lesz, mint amiről valaha is álmodtál. A türelem mindennel megajándékoz téged, amit csak akarsz az élettől!

Oroszlán (Július 23. és augusztus 22.)

Az Oroszlánok számára a március hónap a romantikáról szól. Szeretnél személyesebb és mélyebb kapcsolatot létesíteni azzal, akit szeretsz. Magabiztosnak érzed magad, és alig várod, hogy kifejezd magad. A szerelmed követ téged és megosztja lelke legmélyebb részeit, és ez megnyitja őt is, és téged is kedves Oroszlán.

Szűz (Augusztus 23. és szeptember 22.)

Kedves Szűz, most szükséged van a logikus gondolkodásmódodra a hónap elején. Az emberek könyörögni fognak neked a segítségért, és a bölcs szavaidat akarják, melyeket te olyan nagylelkűen és szabadon oszttogatsz. Nincs semmi baj, ha segítesz egy barátnak, ha rászorul, de győződj meg arról, hogy a saját igényeidről is gondolkodsz. A mentális egészséged most fontosabb, mint bárki másé!

Mérleg (Szeptember 23. és október 22.)

Mérlegként a március hónap távolról sem lesz unalmas és eseménytelen. Ráadásul ebben a hónapban te sem tudod, hogy mihez vonzódsz. Egy dolgot akarsz magadnak, de másrészt mégsem akarod. Köröket futsz, és túlterheled az agyadat a teljesen kimerítő kapkodás miatt. Pihenj kedves Mérleg, mert egyszerre sok dolgot akarsz elérni az életben és ez kimerít. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útján menjenek és szánj egy kicsit több időt a kikapcsolódásra.

Skorpió (Október 23. és november 22.)

Skorpióként úgy tűnik, hogy márciusban az emlékeid lesznek a fontosak. Újra úgy érzed magad, mint egy gyerek és folyamatosan feltárod a múltad régi dolgait és folyamatosan új emlékeket hozol létre. Kapcsolatba szeretnél mindenkivel lépni, aki régen szerepet játszott az életedben. Ez az időutazás most annyira lefoglal téged, hogy pihenned kell. Megérdemelsz egy utazást, ahol a pozitív energiák újra visszatalálnak hozzád. Jó dolgok vannak a láthatáron, csak figyelj!

Nyilas (November 23. és december 21.)

Nyilasként a március hónap szellemi gyógyulással telik. Az utóbbi időben minden rendben volt körülötted, de itt az ideje, hogy egyenesebbé tedd a dolgaidat. Szánj időt arra, hogy meggyógyítsd a sebedit, és megbocsáss a múlt miatt. A múltad visszatart ugyanis téged. Ettől nem tudsz előrehaladni, és ha nem is akarod beismerni, de muszáj: hajlamos vagy ragaszkodni a múltad sötét pillanataihoz… Ideje elengedni ezeket a rossz dolgokat és csak a jövőre koncentrálni.

Bak (December 22. és január 20.)

A március hónap lenyűgöző és eseménydús lesz a Bakok számára. Hajlandó vagy sok projektet végrehajtani egyszerre, ami viszont súlyos szorongáshoz és a mentális egészséged hiányához vezethet. Ez hatalmas terhet jelenthet az egészségedre, úgyhogy próbálj meg kicsit leállni, mielőtt teljesen megőrülsz. Néha mindenkinek szüksége van egy kis szünetre, és ez most a te életedben most jött el!

Vízöntő (Január 21. és február 18.)

Vízöntők számára a március hónap megfelelő néhány nagyon szükséges önreflexióra. Az életed egy kicsit kaotikus volt az utóbbi időben, úgyhogy itt az idő, hogy valóban kapcsolatba léphess magaddal belsőleg is. Sokkal inkább másokra koncentrálsz, mint magadra. Pedig a te alapvető boldogságod kell, hogy előtérbe kerüljön, mert a belső békéd ezen alapul. A valódi boldogság eléréshez el kell engedned másokat és végre meg kell hallgatnod, amit az elméd és a szíved mond neked.

Halak (Február 19. és március 20.)

A Halak számára ez a hónap csak boldog pillanatokkal telik majd meg. Szellemileg és érzelmileg végre egyensúlyban érzed magad, és semmi sem állíthat meg téged. Sugárzod a bizalmat, és ez nem marad észrevétlenül. Most te vagy a sztár, szóval légy erre büszke. Persze közben légy alázatos és használd ki a pozitív energiát, hogy megmutasd a világ többi részének, hogy mire vagy képes. Ez a te hónapod!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *