LOADING

Type to search

Lakom

Ebben a mindennel felszerelt otthonban él Nicole Kidman és férje

Share

2007-ben vásárolta Nicole Kidman és Keith Urban ezt a Tennesseben található ingatlant Nashville-től délre. A 2.7 millió dolláros otthonban minden megvan ami egy a hollywoodi csillagnak és a country zenész férjének szüksége van. Gyere és nézz velünk szét a házukban!

Sok ember számára a Nashville a country otthona, ezért döntött úgy Nicole is, hogy férje tradícióit követve itt eresztenek gyökeret. Míg más sztárok hatalmas villát tartanak fent, addig már kívülről is egyértelmű , hogy Kidman és Urban otthánát a kényelme miatt választották.

A házhoz egy hatalmas birtok kapcsolódik, ahová egy öntött vaskapun keresztül lehet bejutni. Az ilyen kapuk nem újdonságok, hiszen Beverly Hills-ben (a hollywoodi sztárok környékén) bevett szokás, de az ő kapuik közelebb vannak a házukhoz. Nicolék házához hosszú út vezet fel, de amíg odaér valaki, addig kigyönyörködheti magát a hatalmas füves területben és a röplabdapályában. A mélyen bent fekvő ház előnye, hogy el van zárva a forgalomtól, így igazi nyugalom szigete.

A tágas hálószoba a ház éke

Sok híresség mozgalmas életstílust él, így amikor otthon vannak, azt akarják, hogy ez a lehető legnyugtatóbb legyen a környezet. Nicole hónapokat távol tölt otthonától, amíg forgat, de amikor hazatér ez a hálószoba várja. Igazi nyugalom szigete a hatalmas kényelmes ággyal, és a letisztult stílussal.

Közös iroda

Amikor itthonról dolgoznak, akkor Kidmannek és Urbannak egymás melletti ugyanolyan íróasztal segít. Az asztalok előtt hatalmas ablakon lehet kilátni a birtokra. Amikor megunták a rajongói levelekre való váloszolgatást, vagy emailezért, gyorsan ki tudnak menni a kertbe és körbejárhatják a birtokot.

Konyha és fürdőszoba kilátással

A házaspár kedvenc helye a hatalmas konyha és reggeliző pult, ami közvetlenül az udvarra nyílik. Ha úgy gondolják, hogy kint esznek, akkor könnyen ki és be lehet járni az udvar és az étkező között.

Minden háznak rendelkeznie kell egy olyan helyiséggel, ahol trónolni lehet a WC-n, ám ezt is lehet stílusosan tenni. Az ő fürdőszobájuk talán kisebb, mint, amit két A-listás sztártól várnánk, de ez a tető helyett ablakokkal megépített fürdő nagyon különleges.

Természetes a házban nemcsak egy fürdőszoba van, hanem három, ráadásul az egyik nagyon egyedi üvegfallal van körülvéve. Természetes van egy hatalmas fürdő, ha együtt fürdenének, itt két mosdó és hatalmas kád is van, amiből kinézhetnek a kertre fürdés közben.

Saját edzőterem

Kidmannek és Urbannak is nagyon sok elfoglaltsága van, és munkájukhoz hozzátartozik, hogy formában maradjanak, így saját edzőtermük van a házukban. A mindennel felszerelt teremet bárki megirigyelheti.

Ablakok mindenhol

Annak érdekében, hogy otthonuk nagyobbnak tűnjön, az építészek nagyszerűen felhasználták a ragyogó természetes fényt. A lakóövezetet a lehető legnyugodtabbá, de nagyon szellőssé tették azáltal, hogy sok-sok ablakot hozzáadtak a szobákhoz. Ez például a nappali, ahol még egy zongorának is jutott hely. Természetesen van egy nagyobb nappali is, hiszen a pár szereti vendégüllátni barátait is.

A gyerekszobák az emeleten kaptak helyet, akárcsak a többi vendégszoba. Ezek is letisztultak, fehérek és nagyon természetesek.

A ház három szintes, az emeleti szobák mellett van egy alsó szint, amit szintén lehet lakhatásra használni, de rengeteg mindent tárolnak itt. A ház kívülről kicsinek látszik, de hatalmas, és nagyon napfényes a sok ablaknak köszönhetően. A birtokon van még egy lovarda is, és hatalmas erdő veszi körül a házat így nagyokat lehet sétálni, a röplabda pályán pedig játszani.

Búcsúzóul itt egy kép a házról fentről, amiben mi zokszó nélkül éldegélnénk, ha arról lenne szó. Neked hogy tetszik?

Ezt olvastad már?


Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *