LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Rácsodálkozom

10 ok, amiért az erős nőknek nehezebb megtalálni a szerelmet

Share

A személyiségünk befolyásolja azt, hogy hogyan szeretünk. Vannak olyanok, akiknek nehezebben megy a párkeresés, és ez nem feltételnül az illető hibája.

Nem telepednek le

Az erős nőknek magas az elvárásuk, és még akkor is, ha szeretnek valakit, aki nem úgy bánik velük, ahogy megérdemelnék, akkor ott hagyják az illetőt. A saját szabályaikat mindig betartják, és tudják, hogy milyen embert érdemelnek, és milyennel szeretnének együtt lenni. Ha valaki nem felel meg nekik, akkor továbbállnak.

Nem félnek felszólalni

Nem félnek elmondani valakinek, hogy mit tettek rosszul, vagy valakinek beszólni a hazugságuk miatt. Ez az oka annak, hogy gyakran a “megfélemlítő” címkével látják elő őket, de az erős nők nem tudják visszafogni magukat és a véleményüket, ha igazságtalanságot tapasztalnak.

Nincs „szükségük” egy emberre

Szeretnek és szeretetre vágynak, de soha nem lesz létszükségük egy ember, aki kitölti a szívüket. A szeretet mindig választás számukra; nem csak valamit keresnek, hogy ne legyenek egyedül. Elégedettek a saját életükkel, és a szerelem édes kiegészítés számukra, nem pedig létszükséglet.

Tudják, hogyan kell továbblépni 

Megtanulták, hogyan kell továbblépni, amikor arra szükség van. Soha nem fognak könyörgni valakinek, hogy maradjon velük, vagy második esélyt kérni. Biztosak abban, hogy rendben lesznek és találnak valaki jobbat.

Nem engedik meg, hogy opciók legyenek

Az erős nők nem fogják elviselni, hogy opcióként kezeljék őket, vagy tartalékok legyenek a férfinál, akivel randevúznak. Nagyra értékelik az elkötelezettséget és az őszinteséget.

Nem a tipikus „szabályok” alapján játszanak

Az életben vagy a szerelemben ne várd el, hogy az erős nők kövessék a megszokott randevú gyakorlatokat és biztonsági játékosok legyenek. Meg fognak lepni a merészségükkel, de soha nem vernek át. Főleg ha nagyon akarják a másik felet!

Tudják, hogyan kell kezelni az elutasítást

Nem félnek a “nem” szótól, hallották már korábban, és továbbra is hallani fogják, de ez nem akadályozza meg őket, hogy próbálkozzanak. Az erős nők átlagban több elutasítást kapnak, mert ahelyett, hogy megvárnák, amíg a dolgok hozzájuk kerülnek, helyettük több kockázatot vállalnak. Viszont az elutasítások csak erősebbé teszik őket.

Fel merik tenni a nehéz kérdéseket

Az erős nők fogják kérdezni azokat a kérdéseket, amelyeket az emberek szeretnének elkerülni. Például: Miért állt meg a dolog? Hogy mennek a dolgok? Megkérdezik majd a másik felet, hogy mikor mutatják be őt a családjuknak, barátjuknak… Az erős nők szenvedélyesek, és kíváncsiak az életük minden területén. Ez alól a randipartnereik sem kivételek.

Voltak már lent, többször is…

Annak ellenére, hogy úgy viselkednek, mintha meg nem lehetne megtörni őket, mégis voltak már romokban, és szedegették össze a szívük darabjait. De ettől függetlenül még mindig szeretnének magukból adni, csak tudniuk kell, hogy ki méltó rá, és ki az aki csak a szívükkel játszik.

Nem a kapcsolataik határozza meg őket

Az erős nők érvényesülést keresnek a sikerük, a munkájuk, a barátságuk és az életük útja alapján. Tudják, hogy a megfelelő ember megtalálja őket, amikor eljön a megfelelő idő, és nem engedik, hogy a kapcsolati státuszuk meghatározzák az értéküket, vagy meghatározza őket magukat.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *