LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ha ő nem akar téged igazán, akkor legyen erőd tovább állni!

Share

Vannak olyan találkozások, amelyek pozitív jövővel kecsegtetnek. Idővel azonban rájössz, hogy bizonyos kapcsolatok mellékágak lesznek csupán, semmi több.

A legidegesítőbb dolog a randevúzásban az, amikor egy olyannal találkozol, aki mindenféle gyönyörű jelzővel illet, amit csak ismer, de te kétségbe vonod az összes szót, ami kijön a száján.

Egy pillanatra azt gondolod: talán ő lesz a következő hibád. Talán rosszul értelmezed a szándékait. Vagy talán csak akar valamit tőled, ezért olyan udvarias veled. De, amikor azt mondja, hogy kedvel téged, tudod, hogy ez nem csupán udvariasság. Azt válaszolod, hogy ugyanúgy érzel, mint ő, közben a szíved le-föl ugrál a mellkasodban.

Minden olyan gyorsan történik – az egyik percben még hétköznapi, véletlenszerű dolgokról beszélgettek, a másikban pedig már érzelmileg is kitárulkoztok. Úgy tűnik, ő a tökéletes férfi, akire minden nő vágyik. Nem hasonlít más férfiakhoz, pontosan tudja, mit akar a jövőben. Érett, felelősségteljes és édes.

De van egy kis probléma… Egyáltalán nem akar komoly kapcsolatot veled. És amikor erre rájössz, akkor megérted, hogy ő túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Megkérdezed magadtól, hogy képes vagy-e megemészteni, hogy alkalomszerűen mással randizz. Vagy érzelmileg egy olyanba fektetni, aki bármikor kidobhat az életéből. Megkérdezed magadtól, hogy érdemes-e beleszeretni valakibe, aki nem tudja – és talán soha nem is akarja – elkötelezni magát. Adsz magadnak elég időt, hogy át tudd gondolni, és végül rájössz, hogy a válasz egyszerűen nem.

Bármilyen szavakkal is édesgetett magához, valószínűleg nem volt igaz. Mert ha egy srác tényleg azt gondolja, amit mond, azt tükrözik a tettei is. Nem lesznek üres ígéretek, nem lesznek félreérthető gesztusok, sem rejtett szándékok. Ha igazán szeret, harcol érted.

De ha egyszer egy nyíltan kijelenti, hogy nem egyeznek a számításaitok, légy elég bátor a távozáshoz. Elveszíteni valait, aki nem biztos benned, az nem veszteség. Csak vesztegeted az idődet, ha valami olyanban reménykedsz, ami sosem fog megtörténni. Végül úgyis az lesz, hogy sárülsz.

Soha ne gondold, hogy elpazarolod a lehetőségeidet, ha elsétálsz egy olyan férfitól, aki bár a megjelenésével megolvasztja a szívedet, de belül jéghideg. Ne gondold, hogy sosem találsz olyat, mint ő. És soha ne érezd magadat bolondnak, amiért megszakítod vele a kapcsolatot.

Többet érsz, mint hogy egy kérdőjel legyél valaki életében. Nem azért születtél meg, hogy valaki talonba tegyen. Nem azért vagy itt, hogy egy olyanak könyörögj, aki nem akar veled lenni.

Ha nem tudja elkötelezni magát, sétálj el és ne nézz vissza. Egyszerűen csak menj, és reméld, hogy az út során egy olyan emberbe botlasz, akinek nem kell átgondolnia, hogy te legyél-e a legfontosabb ember az életében, mert egyértelmű lesz számára a válasz. Találkozni fogsz egy olyan férfival, aki elég okos, hogy rájöjjön, egy olyan nőt, mint te, csak egyszer sodor az útjába az élet. Valakit, aki olyan ritka, mint egy drágakő, és megérdemli, hogy biztonságban legyen.

Nem kell arra kényszerítened magad, hogy egy olyan emberhez ragaszkodj, aki nem biztos abban, hogy szerepelsz a jövőjében. Nem vagy köteles nagy beszéddel készülni arról, hogy miért szakítod meg vele a kapcsolatot. Csendesen távozhatsz, ha valami nincs rendben, ha a zsigereidben érzed, hogy menned kell. Búcsút vehetsz tőle örökre, ha rosszra fordul, besavanyodik a kapcsolatotok. Hiszen, ha továbbra is időt töltesz vele, csak elrabolod magadtól a lehetőséget, hogy valaki olyannal találkozz, aki kétségeket kizáróan veled akar lenni az idők végezetéig.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *