LOADING

Type to search

Lakom Utazom

Ez a buborék sátor valóra váltja a legcsodásabb álmaidat (mutatjuk a cikkben!)

Share

Érdemes átrepülni a világon, hogy egy ilyen különleges sátorban aludjunk a szabad ég alatt? Ha elolvasod a cikkünket, te is vágyakozni fogsz erre a különleges hotelre!

A buborék sátrak, vagy buborék hotelek már néhány éve igazi trendként terjednek az extrém szálláshelyek piacán. Az átlátszó buborékban a csillagok alatt aludhatunk egy tökéletesen átlátszó és tökéletesen varázslatos hógömbszerű helyen. A Maldív-szigetek csodás fehér homokos eldugott és nyugodt tengerpartján most egy buborékban te is átélheted a luxus élményt.

https://www.instagram.com/p/Bw4KTGPhU4T/?utm_source=ig_embed

A Beach Bubble sátor néven Finolhuban a Baa Atoll luxusüdülőhelyen (ami az UNESCO által védett bioszférája is egyben) egy zuhanyzós és WC-vel ellátott helyen pihenhetsz a szabad ég alatt. Ez a privát tengerparti buborék nem hasonlít a megszokott sátorozós élményekhez, hiszen a helyhez saját grillező jár, de rendelhetsz vízparti reggelit is.

https://www.instagram.com/p/Bx3yVzDBq1u/?utm_source=ig_embed

És még a naptól sem kell tartanod! A buborék sátor ugyanis UV-védelemmel felszerelt, és csúcstechnológiájú poliészter szövetből készült. A keskeny korallív mentél lerakott buborékok mellett sétatávolságra vannak éttermek, gyógyfürdők, tenisz és úszó medencék és természetesen van lehetőség a búvárkodásra is.

Ha szeretnél a szabad ég alatt aludni, akkor ez a különleges sátor lesz az új vágyálmod! Mi rögtön utaznánk ide, ha megnyernénk az ötöslottót a hétvégén!

https://www.instagram.com/p/BskywYHhmJb/?utm_source=ig_embed

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *