LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Jobb egyedül lenni, mint harcolni egy rossz kapcsolatért…

Share

Sokkal jobb szinglinek lenni, mint harcolni egy rossz kapcsolatért, egy rossz szerelemért, egy közömbös férfiért.

Bár most talán nem így érzed, de jobb egyedül lenni, mint egy rossz kapcsolatban, egy rossz ember mellett csak azért, mert megszoktad őt. Mert van történetetek. Van múltatok. Mert nem tudod elképzelni a világot nélküle.

Sokkal jobb egyedül lenni, mint egy olyan kapcsolatba erőfeszítéseket tenni, amely nem működik. Amely már nem tesz boldoggá… Az a férfi, akit egykor ismertél, elveszett valahol a múltban. Ezért is jobb egyedül lenni, mint makacsul tovább próbálkozni.

Tényleg ragaszkodni akarsz valakihez, aki nem ad meg neked mindent? Valakihez, aki nem felel meg neked? Aki sosem fog úgy kezelni téged, mint ahogy megérdemled?

Sokkal jobb egyedül lenni, mint figyelmen kívül hagyni a figyelmeztető jeleket. Úgy tenni, mintha minden rendben lenne, közben nincs így. Ragaszkodni a kapcsolathoz csak azért, mert ez még mindig jobb, mint a magány.

Félsz attól, hogy nem fogsz találni senkit. Viszont a félelem miatt pazaroltál el éveket erre a férfira. A félelem miatt próbálod erőltetni a dolgot, ragaszkodsz hozzá, pedig a szerelem már rég nem pislákol köztetek.

Jobb egyedül lenni, mint boldognak tettetni magadat, holott a szíved mélyén nem vagy az. Vagy elfogadni a boldogtalanságot, a tisztességtelen bánásmódot és az átsírt éjszakákat.

Sokkal jobb szingliként élni, mint egy olyan kapcsolatban, ami nem működik. Hiába próbálod érvekkel meggyőzni magadat, hiába reménykedsz, egyszerűen te is tudod, hogy nem fog változni a helyzet. Elég volt, hogy folyton azon gondolkodsz, vajon veled van-e a baj, talán nem vagy elég szerethető, vagy mit kellene másképp csinálnod.

Sokkal jobb szinglinek lenni, mint hazudni magadnak a boldogságról. Hazudni magadnak az érzéseidet illetően. Hazudni magadnak arról, mit akarsz valójában. Jobb egyedül lenni, mint kényszeríteni valakit, hogy figyeljen rád és becsüljön meg. Arra kényszeríteni magadat, hogy higgy egy szebb holnapban.

Jobb egyedül lenni, mint egy rossz kapcsolatért harcolni. Mert nem tudod elkerülni az elkerülhetetlent. A szíved mélyén tudod, hogy nem kellene együtt lennetek. Tudod, hogy a szerelemnek nem szabadna ilyen nehéznek lennie. Tudod, hogy jobb nektek külön…

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

1 Comment

  1. Kovács Tamás 2020-10-29

    Mindig csak a férfi a hibás mindenért?..
    Amit le írtatok teljesen fel ismertem a volt kapcsolatokat és önmagam benne azonban nem a férfi hanem a nő.

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *