LOADING

Type to search

Élem Ez+az

4 csillagjegy, aki tovább küzd egy *rossz* kapcsolatért, mint kellene

Share

Bizonyos csillagjegyeknek nehéz az elengedés. Valamilyen sajátságos okból ők tovább küzdenek egy rossz kapcsolatért, mint kellene.

Rák

Szeretsz másokról gondoskodni. Jobban törődsz az ő boldogságukkal és jólétükkel, mint a sajátodéval. Ez az oka annak, hogy mindig rossz kapcsolatokban találod magadat. És itt jön a képbe a csapda: nem akarsz elhagyni valakit, akiről úgy gondolod, szüksége van rád. Nem akarsz elsétálni valakitől, aki rászorul a gyengédségedre, a lágy szívedre és a nagylelkűségedre.

Aggódsz amiatt, hogy mi lenne vele nélküled. A segítséged nélkül. Túl sokáig maradsz benne egy rossz kapcsolatban, mert úgy érzed, ez a helyes. Úgy érzed, kötelességed megmenteni a másikat.

Oroszlán

Makacs vagy. Nem szereted beismerni, amikor tévedsz. Gyűlölsz feladni egy olyan kapcsolatot, amibe energiát fektettél. Gyűlölöd annak a gondolatát, hogy túl sok időt pazaroltál egy rossz emberre.

Emellett harcosnak tartod magadat. Éppen ezért mindent megteszel azért, hogy a rossz kapcsolat működjön. Áldozatokat hozol. Erőfeszítéseket teszel. Küzdesz, hogy megmenthesd a kapcsolatot, de végül szembe kell nézned a ténnyel, hogy nem tehetsz semmit.

Mérleg

Mindig a legjobbat látod meg az emberekben. Kedves és megbocsátó a szíved. Mindig megadod a második esélyt, mert őszintén hiszed, hogy az emberek képesek megváltozni, tanulni a hibáikból és kihozni magukból a legjobb énjüket.

Sajnos azonban néha túl kedves vagy. Néha túl sok második esélyt adsz. Megengeded az embereknek, hogy átsétáljanak rajtad. Bízol abban, hogy a dolgok végül rendbe jönnek, hogy meglátják a hibáikat, és úgy fognak kezelni téged, ahogy megérdemled. De nem mindenki olyan kedves, mint te. Rá kell jönnöd, hogy bizonyos kapcsolatok okkal szakadnak meg. Ez nehéz neked, mert sosem akarod feladni a reményt. Soha nem akarod feladni a szeretetet.

Skorpió

Ha valakinek kinyitod a szíved és beengeded, sosem akarod elengedni. Azt akarod, hogy örökre veled maradjon. Nem ismered az ideiglenes szó jelentését, ez az oka annak, hogy tovább küzdesz egy rossz kapcsolatért.

Az a fajta ember vagy, aki szerelmes a szeretet gondolatába. Mindennél jobban akarod, hogy a kapcsolatod működjön. A szakítás gondolata teherként nehezedik rád. Ezért általában nem szakítasz. Küzdesz tovább, pedig tudod, hogy nincs esély.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *