LOADING

Type to search

Ajánlom Szépítkezem

A Marionnaud Green termékcsaládja közelebb hozza a természetet

Share

Az újdonságok azokat a hölgyeket célozzák meg, akik számára fontos a fenntarthatóság, a környezettudatosság és a természetes szépségápolási szerek használata. Lépj be velük te is a valódi szépség világába!

A Green kozmetikumok előállítása során fontos szempont volt, hogy a lehető legminimálisabb veszteséggel, újrahasznosítható kartonnal dolgozzanak, valamint a krémek összetevői is körkörös gazdaságból származzanak, így védve bolygónk egészségét.

A termékek használata során csakis olyan összetevőkkel találkozhatsz, amelyek jótékony hatása bizonyított tény a mindennapi alkalmazás során, mint pl. a “szuper” jelzővel illetett chia mag, a hidratáló bambuszkivonat, a frissítő uborka, a sokoldalú kókuszolaj, vagy a jól ismert zöld tea.

Akár arc-, akár testápolásról van szó, a Green termékcsalád minden mozzanatra kínál kipróbálni való alternatívát: arclemosók, maszkok, arcolajok és permetek, szappanok, testvajak és peelingek egyaránt a kínálat részét képezik, szemezgess te is bátran közülük!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *