LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ne add olyannak a szíved, akinek nem te vagy az első…

Share

Ne randizz olyannal, akinek a figyelméért harcolnod kell. Olyannal, aki mellett úgy érzed nem vagy elég jó. Olyannal, aki nem figyel rád annyira, mint te rá.

Ne randizz olyannal, aki a telefonját bámulja, miközben hozzá beszélsz. Aki órákig várat a válasszal, miközben tudod, hogy nincs dolga. Ne randizz olyannal, aki folyton lemondja a találkozóitokat, és még bocsánatot sem kér.

Ne pazarold arra az idődet, aki csak akkor van veled, ha neki kényelmes, akinek csak egy néha felbukkanó program vagy. Ugyanakkor azt elvárja, hogy te mindig szaladj, ha szüksége van rád, de a szívességet nem viszonozza.

Ne pazarold az idődet olyanra sem, aki nem tartja tiszteletben az idődet. Aki folyton elkésik, vagy randi közben más dolga van, és készpénznek veszi, hogy mindig elérhető vagy. Nincs szükséged arra, hogy csak egy második terve legyél, akit kénye, kedve szerint irányítgathat.

Ne randizz olyannal, aki csak szavakban erős. Aki azt mondogatja folyton, hogy már nagyon látna, de valahogy soha nem jó neki az időpont. Aztán felbukkan a szocmédiában egy fotó, ahol másokkal mulat nagyon jól – nélküled.

Nem kell, hogy te legyél az, aki mindig ráér, aki mindig lohol a másik után. Az, akinek fontosabb a találkozó, aki mindig kedves, aki mindig ott van. Ha úgy érzed, hogy folyamatosan csak adsz és adsz, akkor valami baj van. Egy kapcsolatban vannak jobb és rosszabb napok, de ha folyamatosan azt érzed, hogy nem kapsz semmit a másiktól, akkor ez valószínűleg így is van.

Ne legyél együtt olyannal, aki nem dolgozik a kapcsolaton, aki csak magával van elfoglalva, és rólad nem is kérdez semmit. Olyannal, akinek csak addig vagy érdekes, amíg vele foglalkozol, amíg az ő problémáit orvosolod.

Ha pedig megoldódtak a gondok, akkor hirtelen eltűnik, nem keres, csak akkor, amikor ismét maga alatt van, vagy segítségre van szüksége. Te viszont nem várhatsz el tőle semmit.

Semmit.

Ne add olyannak a szíved, aki mellett azt érzed, hogy teher vagy, akit a másik csak elvisel. Aki mellett nem érzed azt, hogy fontos vagy, értékes, és szeretnek. Akinek az érzései semmit nem számítanak.

Ne vesztegesd az idődet azokra, akik csak kihasználnak.

Tudd, hogy mennyit érsz, mert sokat. Tudd, hogy ki mellett érzed úgy, hogy nem vagy egyenlő fél.

Ne legyél olyannal, aki nem érdemel meg. Mert egyedül lenni sokkal jobb, mint egy olyan féllel, aki nem értékel téged.

Olvasd el ezt is:

Tags:

You Might also Like

1 Comment

  1. Gaál László 2020-08-18

    Köszönöm szépen, Ez most jól jött!

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *