LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Rácsodálkozom

5 csillagjegy, akik nehezen engedik el a múltat

Share

Van, akik képes arra, hogy egy vállrándítással elintéze a dolgokat, más pedig hosszú, hosszú időn át emészti magát egy-egy múltbéli dolgon. Te melyik kategóriában tartozol? Most megmutatjuk, hogy kik azok a csillagjegyek, akik nehezen lépnek túl a múlt történésein!

Bika

Te nem ellenzed az új dolgok megtapasztalását, de továbbra is abba a puha és védelmet nyújtó helyre menekülsz, amit a múltadhoz kötsz. Időt és energiát sem sajnálsz arra, hogy ápold a régi dolgokat. Sőt! Van amiben saját rutinjaid is vannak. Amikor a dolgok megváltoznak, nehezen vagy képes változtatni, pedig a gyomrodban érzed, hogy kell, de mégsem megy. Még ha a jelened és a jövőd boldogabb és egészségesebb, mint a múltad, mégsem akarod teljesen felszabadítani magad a múltad alól.

Rák

Nem csak nosztalgikus szíved van, de kiváló a memóriád is. Olyan sok szeretet van benned a régi emlékekkel kapcsolatoban, amiket egy életen át ápoltál, hogy a jövőbe való haladásodat is meggátolhatja ez. Élvezed a régi barátságokat, és kapcsolatokat, és szívesen nosztalgiázol a csodálatos régi időkön, különösen akkor, ha ezek az emberek már nem az életed részei. Ha rajtad múlva, akkor ezeket a régi kapcsolatokat magával hoznád az új életedbe, és mindent úgy csinálnál mint régen.

Skorpió

Amikor az élet eltalál téged, akkor képes arra, hogy nagyon megüssön. Lehet, hogy ebben közre játszik a hangulatod is, mert sokat szeretsz egyedül lenni, ám amikor kinyitod magad a világra, akkor korlátozás nélkül csinálod, ettől pedig néha megsérülsz. Tetszik neked, amikor a dolgok úgy mennek, ahogy szeretnéd, és keményen dolgozol, hogy ezt biztosítsd. Ha azonban kudarcot vallasz, vagy valahol visszaesést tapasztalsz, akkor előtörnek a múltad régi dolgai, és nehéz újra visszavenned az irányítást. Ha elveszítesz valakit vagy valamit, ami a szívedhez közel áll, akkor az agyad ezt a pillanatot játssza oda-vissza. Főleg akkor, amikor egyedül vagy. Sokkal inkább a múltban élsz, mint amit ebből be mersz ismerni.

Bak

Senki sem becsüli alá a jelen iránti és a jövő iránti elkötelezettségedet, főleg amikor céljaidat követed. Mindent megteszel, amit meg kell tenned, de egy kissé szorosabban vonzódsz a múltadhoz. Te a hagyományokból gyökerezel, és hiszel abban, hogy sok időt vesz igénybe valami megépítése, amire büszke lehetsz. Ez gyakran vezet ahhoz, hogy újra és újra megvizsgálod a múltad, és megpróbálod előre vetíteni a jövődre. Hajlamos vagy a múltbéli hibáidat elemezni, és rögzíteni. Nehezen engeded el a dolgokat, te használod a legtöbbet a “mi lett volna ha….” mondatot.  

Halak

Olyan sok érzelem van benned, hogy csoda, hogy ép ésszel kibírod. Pedig szeretsz új dolgokat megtapasztalni, kapcsolatba lépni új emberekkel, és felfedezni a világ dolgait, de közben hajlamos vagy arra, hogy a múltadban is élj. Időnként öreg léleknek érzed magad, és a jövő és az új dolgok tanulása mellett néha azt kívánod, hogy visszamenj a múltba, ahol egy kicsit mindig is könnyebbnek érzed magad. Amikor a dolgok megváltoznak körülötted, akkor még jobban ragaszkodsz a múltadhoz, nehezen megy az elengedés.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *