LOADING

Type to search

Ajánlom Élem Eszem-iszom Ez+az Szépítkezem

Rendeld házhoz a húsvéti sonkát, dekorációt és a limitált kiadású krémeket!

Share

Úgy tűnik, idén még a Húsvét sem lesz az igazi. Nem telnek meg az állatkertek, a várak és kirándulóhelyek látogatóval, a fiúk nem indulnak locsolni, ki-ki csak a saját udvarán rejti el a tojásokat a gyermekének. De hogy ne vesszen ki teljesen az ünnepi hangulat az otthonunkból, hoztunk nektek néhány lehetőséget, amellyel házhoz rendelhetitek a Húsvét elmaradhatatlan kellékeit!

A SONKÁSBUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE

Mi tagadás, a Húsvét legfontosabb és legfinomabb része, ami semmilyen körülmények között sem maradhat le az ünnepi asztalról, az a sonka. Budapestiek és a főváros agglomerációjában élők bátran szemezgessenek a Sonkás gusztusos húskészítményeiből, amit egészen a küszöbig kiszállítanak.

SZAMOS ÉDESSÉGEK, TORTÁK

Budapest és Székesfehérvár környéke Húsvétkor is élvezheti az isteni Szamos édességek nyújtotta boldogsághormonok termelődését, hiszen még akár ünnepi tortákat is házhoz visznek.

LUSH EASTER BASKET AJÁNDÉKCSOMAG

A limitált kiadású kozmetikumok kedvelőinek sem kell szomorkodniuk, a Lush most is imádnivaló húsvéti fürdőtermékekkel készült nekik.

ORIGI FUNNY BUNNY BOX

Magyar vonalon pedig az Origi webáruházában találtok hasonló, tojás alakú, természetes fürdőbombákat.

AFRCIAN SPA EVIL BUNNY SZAKÁLLOLAJ SPECIAL EDITION

Nagyon fog örülni idén a párod, ha a locsolásért egy megújult szakállápoló olajat kap tőled, ami nem csak ápol, de frissítő, férfias tavaszi illatot is eredményez.

BABOR HÚSVÉTI AMPULLA TOJÁS

forrás: babor.hu

14 napos, intenzív hidratálás húsvéti kalendárium formájában. Ha eddig nem próbáltad a Babor ampulláit, most itt a remek alkalom!

ECCO VERDE LEO&LILO HÚSVÉTI ÜDVÖZLET

Az Ecco Verde webáruházában számos természetes tisztítószert és kozmetikumot találhatsz, mi rábukkantunk egy nyuszis ajándékcsomagra a Leo & Lilo márkától.

DORA NATURA MINICSOMAG

Ha baba van a családban, mi ezt az ápoló minicsomagot ajánljuk ajándékba, amelynek a csomagolása még passzol is az ünnephez.

TCHIBO HÚSVÉTI KREATÍV KÉSZLET

Tudjuk, hogy nem könnyű nap mint nap lefoglalni a bezártságtól szenvedő gyerekeket, de ezzel a készlettel biztosan elszórakoztok majd egy darabig és közben szép dekorációkat alkottok.

AURORA CANDLE SZÓJAVIASZ GYERTYÁK

Homedekor kategóriában nálunk éven át dobogós helyet foglalnak el a gyertyák. Mivel isteni, tavaszi illatokban is beszerezhetők, semmi akadálya, hogy részét képezze egy körtés illatú szépség a húsvéti asztalnak.

UNITA DESIGN TEXTIL TÁROLÓ

A Húsvét végérvényesen magával hozza a tavaszi hangulatot, ideje hát a lakás felfrissítésének is! A még esténként előkerülő, puha plédeknek válasszatok egy bájos, virágmintás textil tárolót, ami nem csak feldobja a nappalit, de nagyon praktikus is.

Nézd meg ezt is:

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *