LOADING

Type to search

Ajánlom Eszem-iszom Kipróbáltuk

Levendula, az új kedvenc gasztroajándékunk… Mutatjuk a kedvenceket!

Share

A levendula jótékony hatásairól már rengeteget meséltünk nektek itt a Goodstuffon, ám most olyan levendulás dolgokat mutatunk, amiket meg is ehetsz és ihatsz, hiszen ez a csodás lila növény belsőleg is szuper hatást tud kifejteni.

A levendula nem csak a molyok elűzésére jó, hanem magunkra kenve rengeteget tehet a bőrünk szépéségéért is. A hamarosan kezdődő levedula szezon a karantén idején most egy kicsit átalakul, és a növény jótékony hatásait belsőleg élvezhetjük otthonunk biztonságos közegében.

Ismerd meg te is a Lavender Tihany tihanyi levendulaolajából készült kulináris kollekciót, aminél finomabbat és egészségesebbet most keresve sem találhatsz.

Levendulás étcsokis zabkeksz

A zabkekszet a nagymúltú, tradícionális Apátsági rege Cukrászda cukrászmesterei készítik. A termékbe kézzel készített belga étcsokoládé kerül, így lesz a zabkeksz igazi édes csábítás a tihanyi levendulaolajjal kiegészítve.

Levendulás étcsoki szelet

A Lavender Tihany legújabb terméke a levendulás étcsoki, ami épp olyan ínycsiklandozó, mint ahogy az a képen látszik. A csoki termékcsalád éppen most debütált, így elsőként kósolthatod meg a finom csoki édes ízét, amiben finoman érezhető a levendula aromája is.

Levendulás lekvárok

A híres levendulás lekvárok már eddig is nagyon keresett termékekek voltak, ám idén végre a cukorbetegek és a diétázók is élvezhetik a levendula-gyümölcsös lekvárok ízét. A levendula-málna, levendula-eper, levendula-szeder a Tihany és környéki gyümölcsösök édes gyümölcseivel és természetes a lila levendula felhasználásával készül. Kenyérre, kalácsra, zabkására, vagy csak úgy magában fogyasztva igazi ünneppé teszi a reggeliket és a belőle készült süteményeket, desszerteket.

Lavender rosé

A levendula illatú és ízű száraz rozé idén a tihanyi kékfrankos szőlő termésének szerelméből született. A terméket 2 évig fejlesztették, hogy a legtökéletesebb, stabil és finom levendulás illatú és ízű borrá váljon. A tavaszi és nyári esték igazi sztárja lehet ez a finom ital, amit aki megkóstol biztos, hogy egyből rajongójává válik majd.

Levendulás teák

Lavender Tihany gondos teszteléséből született meg az a teafilter, ami pont annyi levendulát és finom natúr teaösszetevőt tartalmaz, amivel még egy sima teázást is ünnepé lehet varázsolni. Kapható zöld, fekete és gyümölcstea változatokban is.

Levendulás szörpök

Természetesen nincs levendula szezon levendulás szörpök nélkül is. Néhány csepp szörp ásványvíz, vagy sima víz mellé azonnal oltja a szomjunkat, és belülről táplálja a testünket. A többféle ízesítű szörpök igazi slágertermékek, amit ha még nem kóstoltál, akkor itt az ideje!

Itt találsz több információt a levendulás termékekről:

https://www.facebook.com/lavendertihany/

Itt pedig eléred a kulináris termékeket:

https://lavendershop.hu/edessegek

Ezt olvastad már?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *