LOADING

Type to search

Ez+az

5+1 sorozat, ami garantáltan eltereli a figyelmedet a koronavírusról

Share

Lassan 2 hónapja vagyunk önkéntes karanténban, és a kijárási korlátozások még egy darabig érvényben maradnak, így érdemes olyan sorozatokat nézni, amik tényleg lekötik az embert. Most ilyeneket ajánlunk!

Szerencse, hogy a streaming szolgáltatók korát éljük, és online nagyon sok videótárat elérhetünk. Előfizethetünk a Netflixre, az Amazon Prime-ra, az Apple TV-re, ott van az RTL Most, de mi most a Goodstuff kedvencével, az HBO Go-val foglalkozunk.

Az egy hónap ingyenes próbaidőszak után kedvezményes áron juthatsz hozzá az elképesztő mennyiségű adatbázishoz, ahová szinte minden héten érkezik egy-egy új sorozat, vagy premier film. Ráadásul az előfizetést több eszközön (telefon, tablat, laptop, okostévé) is tudod használni egyszerre. Nem vagy még HBO Go tag? Mire vársz még?

Jöjjön a mi 5+1 aktuális sorozat kedvencünk, amik magával ragadnak majd téged is, ha belenézel az első részekbe:

Westword

A Trónok harca befejezése után a Westword átvette a legjobban várt sorozat folytatása megtisztelő címét. Az HBO saját gyártású sorozatának 3. évadja március 16-án érkezett meg az HBO GO kínálatába. A sorozatról nem szeretnénk spoilerezni, de érdemes nagyon figyelmesen megnézni mindent részt, mert sok elrejtett kis apróság van benne, amin lehet gondolkozni, és ami segíthet abban, hogy rájöjjünk, hogy merre halad a történet. A tíz részből álló széria egy vadnyugati kalandparkban játszódik, ahol a látogatók a legsötétebb vágyaikat is kiélhetik android ellenfeleiken. Egy végzetes hiba következtében azonban elszabadul a pokol és az androidok fellázadnak.

Mc’Millions

Ha csak egy dokumentum filmsorozatot nézel meg, akkor ez legyen az! A 6 részes dokusorozat bemutatja azt az évtizedekig tartó csalássorozatot, amit a Mc’Donalds ellen követett el egy bűnszervezet. A Meki a 80-as évek óta sikerrel futtatta a Monopoly társasjátékkal közös nyereményjátékát, ahol szelvényeket lehetett gyűjteni a menük után. A 90-es években azonban a több millió dollár értékű szelvények olyan embereknél kötöttek ki, akik mind ismerték egymást. Az FBI egy névtelen bejelentés miatt kezdett nyomozni a 2000-es években, és felgyöngyölítette Amerika egyik legnagyobb csalássorozatát és annak elkövetőit. A dokumentum filmben meginterjúvolták az FBI ügynökeit, akik a nyomozást vezették, és persze beszéltek a csalókkal is, ráadásul minden stiklit évről-évre végigkövethetünk a régi fényképek és felvételek segítségével.

Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa

Ha szeretted a Penny Dreadful sorozatot (ezt szintén megnézheted az HBO GO-n Eva Green, Timothy Dalton és Josh Hartnett főszereplésével), akkor a folytatást is látnod kell! A viktoriánus Angliában játszódó Londoni rémtörténetek spirituális leszármazottja a 30-as évek Amerikájába helyezi át a cselekményt. A helyszín a társadalmi és politikai feszültségtől terhes Los Angeles. 1938-ban szörnyű gyilkosság rázza meg a várost, amelyben a mexikói-amerikai folklór hagyományai és a város első autópályájának építése egyaránt szerepet kap. A véres és misztikus jeleneteket nem nélkülőző sorozatotban a Trónok harcából megismert Natalie Dormer játssza az egyik főszerepet!

Ez minden, amit tudok

Mark Ruffalo (a Bosszúállók Hulkja, Hirtelen 30, Spotlight, Viharsziget) egy 6 részes minisorozatban szerepelt, ami nagyon ígéretesnek tűnik. Az április 28-án bemutatott sorozatban maga Ruffalo is exkluzív producer, ráadásul dupla főszerepet játszik. Ő alakítja ugyanis a Dominick és Thomas Birdsey nevű egypetéjű ikerpárt, akiknek a párhuzamos életét követhetjük ebben az árulásokat, áldozatokat és megbocsátást is felvonultató, nagyszabású családi történetben. Ha szereted a családi drámákat, akkor az Ez minden, amit tudok a te sorozatod lesz!

Futás

Ha szeretnél egy kicsit nevetni, és nem csak borzongani, vagy gondolkozni, akkor a Futás jó kikapcsolódás lesz! A sorozat főszereplője Ruby egyhangú életét felfordítja az egykori főiskolai szerelmétől kapott üzenet. Már el is feledkezett arról, milyen alkut kötött Billyvel: ha bármelyikük a titkos jelszót használja, mindent félretéve találkoznak a Grand Central Stationon és együtt elutaznak egy roadtripre.

Bezzegszülők

Nem hagyhatjuk ki a Bezzegszülőket a listáról, ami szintén egy friss sorozat, és ha szülő vagy, akkor kötelező nézned. Hogy miért? Mert elképesztően vicces, és olyan helyzetek vannak benne, amiket szülőként már biztos, hogy mindenki átélt. A szereplőnk Paul (Martin Freeman) rájön, nem az az ember, akinek képzelte magát. A nejével teljes munkaidőben bűvészkednek, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka, a szülők, a jelzálogkölcsönök, a zilált kapcsolatuk rendezése és gyereknevelés között. A vígjátéksorozat a szülői lét paradoxonját tárja fel, amit a legtöbb szülő jól ismer, de sosem vallaná be: szívesen meghalna a gyermekeiért, de gyakran meg is akarja ölni őket.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *