LOADING

Type to search

Élem

4 ok, amiért hagyd *figyelmen kívül*, ha üzenget, hogy hiányzol neki…

Share

Újra itt van… Hónapok teltek el a szakítás óta, te pedig keményen megdolgoztál azért, hogy elfelejtsd őt. Nehéz napokon vagy túl. És ahelyett, hogy élvezhetnéd végre a lelki békét, ismét felbukkan az életedben. Ráadásul egy „hiányzol” üzenettel.

A szakítás utáni „hiányzol” üzenetek egyszerre szörnyűek és csodálatosak. Egyrészt jó érzés, hogy a kapcsolatotok valódi volt, hiszen továbbra is gondol rád. Másrészt azonban mérgező is lehet, hiszen hazavághatja a továbblépés felszabadító örömét.

Számos oka van annak, miért kell figyelmen kívül hagyni a „hiányzol” üzeneteket. Most négy kulcsindokot emelek ki neked.

1. Csak visszajelzésre vágyik

Sosem tudhatod, mi áll egy ilyen üzenet hátterében. Talán csak elbizonytalanodott, kisiklottak a dolgok az életében, és kell neki a megerősítés. Kell az egójának a simogatás. Valójában azt reméli, hogy beszélgetésbe elegyedhettek arról, milyen jó volt neked vele lenni. Aztán amint megkapja a kívánt szavakat, újra eltűnik.

2. Próbára tesz téged

A „hiányzol” üzenet néha a manipuláció egyik formája. Meg akarja tudni, van-e még hatalma feletted. Ha válaszolsz erre az üzenetre, ha kiöntöd az érzéseidet neki, újra ő fog irányítani téged és az életedet.

3. Vissza akar kapni, de csak mert mással nem működik

Ez az egyik legvalószínűbb oka a „hiányzol” üzeneteknek. A férfiak és a nők eltérő módon kezelik a szakítást. A nőknek időbe telik, ilyenkor inkább egyedül maradnak, míg a férfiak azonnal beleugranak egy új kapcsolatba – általában. Ez hatalmas csapás lehet a nőnek, ugyanakkor a fagyi mindig visszanyal.

A férfiaknak ugyanis ilyenkor csak egy olyan valakire van szükségük, aki kitölti az űrt. Idővel azonban rájönnek, hogy egyáltalán nem akarnak hosszú távú kapcsolatot az új lánnyal. Na, ekkor fogsz újra eszébe jutni.

4. Ő semmit sem változott, de te igen

A „hiányzol” üzenetek másik apropója: nem szeretné, hogy továbblépj. Látja, hogy keményen megdolgoztál a gyógyulásért, hogy megváltoztál, hogy találkozgatsz más férfiakkal is. Boldog vagy. Végre boldog. És nincs rá többé szükséged… Ez a legfájdalmasabb neki. Ezért ír, ezért keres, hogy újra ő legyen a fontos számodra.

Ne engedd ezt. Óriási munka volt, hogy újra megtaláld magadat. Vigyázz erre az eredményre! Ne dobd el azt az erőt, amit épp csak most leltél meg. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül a hiányzol üzenetet és légy boldog!

Van azonban egy olyan verzió is, hogy tényleg megérdemeltek még egy esélyt. Ezt azonban óvatosan derítsd ki, és ne éld bele magad, amíg nem biztos, hogy nem fogsz újra sérülni…

Minden esetre, fenntartásokkal fogadd az éjszakai üzeneteket.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

You Might also Like

3 hozzászólás

 1. Barna Melinda 2020-07-26

  Van benne valami !

  Válasz
  1. Magyar csaba 2021-03-31

   Szia És mi van fordított hejzetbe? Mert te csak azt íród hogy az emberek és mi van a nőkkel??

   Válasz
 2. László Szarvasi 2021-03-31

  És ha tényleg szeret? Arról szó sem esik! Ha tényleg hiányzik és nem érzések nélkül akar manipulálni, hanem igazán szeret? Ilyenkor a legborzasztóbb az elutasítás.

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *