LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Levél a *jövőbeli* szerelmemnek…

Share

Néha éjjeleken át feküdtem ébren az ágyban, és rajtad gondolkodtam. Vajon mit csinálsz ebben a pillanatban? Alszol vagy ébren vagy? A világ másik végén vagy, netán közel hozzám? Mit érzel most? Milyen gondolatok járnak a fejedben?

Nem tudom a neved, nem tudom, honnan jöttél. Nem tudok rólad semmit. Nem tudom, hogyan és mikor fogják egymást keresztezni útjaink, de azt tudom, hogy odakint vagy valahol. És minden nap imádkozom érted.

Sokat álmodozom rólad és a találkozásunkról. Elképzeltem, hogy egy kávézóban ülök, épp a teámat kortyolgatom közben egy regényt olvasok, amikor odajössz hozzám és azt mondod: szia! Elképzeltem már azt is, hogy sétálok a könyvtárban vagy a könyvesboltban, és véletlenül egymásba botlunk.

Elképzeltem, hogy egy koncerten vagy egy galériában találkozunk. Vagy akár az edzőteremben. Millió különféle ábránd van már a fejemben a mi sorsfordító találkozásunkról.

Világéletemben reménytelenül romantikus voltam. Így pontosan el tudom képzelni azt a pillanatot, amikor a szemembe nézel, én pedig egy Nicholas Sparks regénybe képzelem magam. Akkor minden értelmet nyer. Akkor tudni fogom, hogy rád vártam eddig. Az érzés alapján tudom meg.

Néha kíváncsi vagyok, hogyan éled a mindennapjaidat. Remélem, rendben vagy. Remélem, az élet megadott neked mindent, amit akartál. Vagy ha netán kemény időkön mész keresztül, akkor megtalálod az erőt a továbblépéshez.

Néha azon gondolkodom, milyen csatákat kellett már megvívnod. Tudni akarom a hegek mögött rejlő történetet. Tudni akarok a múltadról, az életedről, a családodról és még a félelmeidről is. Egy nap mindent meg akarok tudni rólad.

Néha azon is gondolkodom, milyen a hajad vagy a szemed színe. Kíváncsian várom, mit fogok érezni a lelkemben, ha belenézek a szemeidbe. Milyen lehetsz? Miket szeretsz? Kíváncsi vagyok, mi a kedvenc sportod, a kedvenc csapatod. Milyen könyveket szeretsz olvasni? Olvasol egyáltalán? Kávés vagy inkább teás vagy?

És a legfőbb kérdés: mikor jön el az a nap, amikor elkezdődik a történetünk? Fel akarom gyorsítani az időt, hogy minél hamarabb megpillanthassalak. A következő percben meg már inkább befagyasztanám, mert nem tudom, készen állok-e rád. Nem számít. Inkább rábízom magam az isteni időzítésre.

Amit biztosan tudok: alig várom, hogy találkozzunk, mert kíváncsi vagyok rád. Kíváncsi vagyok arra, ki vagy. Hogy nézel ki? Mennyire puha a bőröd? Hogyan fogom érezni magamat a karjaidban? Milyen lesz a csókod? Milyen lesz a parfümöd illata?

Néha azon gondolkodom, te vajon gondolsz-e rám…

Elképzelted már, milyen lesz találkozni velem? Álmodsz néha rólam? Kíváncsi vagy, milyen lesz a jövőnk? Te is türelmesen vársz rám, ahogy én rád? Nem tudom a válaszokat, de azt igen, hogy ha egy nap találkozunk, te magad fogod elmesélni.

Remélem, rengeteg mókás és hihetetlen pillanatban lesz részünk együtt. Hogy bár lesznek harcok, de közösen át fogjuk vészelni. Tudom, hogy nem lesz könnyű kezelni és szeretni engem, ám biztos vagyok benne, hogy neked sikerül majd. És egy nap letérdelsz elém, majd azt kérded: leszel a feleségem?

Én pedig azt felelem, hogy igen…

A dolgok nem mindig lesznek egyszerűek, de megígérem, mindig támogatni foglak téged. Veled fogok növekedni és fejlődni. Segíteni foglak. Inspirálni téged. Felemellek, ha úgy kívánod. Mindig értékelni fogok minden apróságot, amit értem teszel. Minden nap jobban és jobban szeretlek majd.

Egy nap a szemedbe fogok nézni, és azt fogom érezni: hazaértem. Ez varázslatos lesz. Ekkor oda fogom neked adni a szívemet és a lelkemet, te pedig ugyanezt fogod tenni. Addig is türelmesen várom, hogy találkozzunk.

Szeretettel,

A te jövőbeli szerelmed

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *