LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Ilyen az az ember, akinek az egyes csillagjegyek nem tudnak ellenállni és *rögtön* beleszeretnek

Share

Ki az, akitől gyorsabban ver az egyes csillagjegyek szíve és miért? Íme a válasz!

Az egyes csillagjegyek neve mellett olvashatod, azokat a személytípusokat, akikért odáig vannak, a bővebb leírásból pedig kiderül, hogy pontosan miért is éppen ő értük dobog az adott csillagjegy szíve!

Kos: A lelkes és makacs

A Kos egy jókedvű balek, aki egy olyan embert akar maga mellé, aki megfelel az energiájának, anélkül, hogy beárnyékolná őt. Azt akarja, hogy ez az ember vezesse őt, vagy hívja ki egy versengésre, hiszen ennek úgysem tudnak ellenállni. Az egyensúly elérésére törekszenek, de olyan partnerre vágynak, akik előre tolják őket, nem pedig olyanra, aki visszatartja őket.

Bika: A jól fésült és népszerű

A Bika csillagjegy szülöttei egy különleges hangulatot bocsájtanak ki magukból. A Bikák sokféle képet látnak a fejükben a másik emberről, mielőtt valóban találkoznának velük, így amikor arra valóban sor kerül, addigra már bele is szerethetnek a másikba… Élvezik a kényeztetést, és a szívességeket, és azt akarják, hogy a belső körükben légy. Ha odakerülsz viszont, akkor nem menekülsz előlük! Szeretik a népszerű és tip-top embereket.

Ikrek: A félénk és csendes

Bár sok Ikrek folyamatosan tud beszélni, mégis inkább erőteljesen vonzódnak a félénk típusokhoz. Szeretik a kihívásokat, de törekednek arra, hogy a beszélgetőtársuk olyan ember legyen, aki őszintén meg is hallgatja őket. Szeretnek kimozdítani embereket a komfortzónájukból, de sokszor ők maguk félnek az első találkozástól…

Rák: A romantikus és kedves

A Rákokról köztudott, hogy nagyon sok szeretet adnak, de szeretnek is szeretetet kapni. Ez mozgatja őket. Ha valaki édes mondatokat suttog a fülébe, és elmondja neki az érzelmeit, biztosítja a szerelméről őt, akkor ez egy tökéletes csali lehet a Rák csillagjegyűek számára.

Oroszlán: Aki tudja, hogyan kell megnyomni azokat a gombokat

Az Oroszlánok tudják, hogy kik ők, vagy ha nem, akkor is tudják, hogy mi a céljuk. Az emberek vonzódnak hozzájuk, az önbizalom és a gyakran vele járó tehetség miatt. Viszont ironikus módon az Oroszlánok csak arra az illetőre tudnak koncentrálni, akik bekapcsolják azokat a bizonyos gombokat nála. Azok az emberek jelentik számukra a prédát, akikben kihívást is látnak. Ha valaki nem nyűgözi őket le első benyomásra, akkor hajlamosak meggondolni magukat.

Szűz: A rendetlen és kiszámíthatatlan

A Szüzekről ismert, hogy sokszor kicsit furcsák és néha nehezen irányítják a saját életüket. Viszont mindig van egy tervük és ehhez ragaszkodnak. Nem szeretik pazarolni az időt, és gyakran nem kezdenek kapcsolatba, mert kissé kiszámíthatatlannak érzik az életüket. Egy olyan személyt keresnek, akik egy kicsit szétszórtak és rendetlenek. Hogy miért? A Szüzek élvezik, hogy valakit jobbá tehetnek, hogy segíthetnek másoknak rendet vágni körülöttük. A csillagjegy szülöttei szeretnek kaotikusan élni, de mégis vonzódnak a rendhez.

Mérleg: a túl lelkes herceg vagy hercegnő

Lehet, hogy egyensúlyra és harmóniára vágynak, de sokszor beérik a bájos herceg vagy hercegnő szerepben feltűnő másik féllel. Nem feltételnül kellenek nekik erős érzelmek, néha csak imádják a másik felüket, akivel valami közös dolog iránt rajonghatnak.

Skorpió: Az, akihez nehéz eljutni

Mindannyian tudjuk, hogy a Skorpiók a rejtély és az intrika oldalán érzik jól magukat, tagadhatatlan vonzerő szövi őket körbe. Közvetlenek és nem félek a pénzüket oda befektetni, amiről azt tartják, hogy értéket képvisel. A csillagjegy szülötteinek fontos, hogy olyan legyen a partnere, amire mindenki más vágyik. Tetszik nekik az olyan ember, akihez nehéz eljutni, és aki folyton elérhetetlen.

Nyilas: A nyitott gondolkozású

Nyilas jegyűek mindig útközben vannak, de közben folyamatosan felfedezik a mentális és a fizikai korlátaikat is. Amíg a leendő társuk szeret utazni és lépést tartani velük, akkor nem lesz a kapcsolatukban gond. A Nyilasnak fontos a bizalom, de mindig ragaszkodik ahhoz, hogy neki legyen igaza. Ha találkozik valakivel sokszor megkérdőjelezi az elképzelését, és az érzéseit, de gyorsan dönt és gyorsan esik szerelembe, főleg egy olyan emberbe, aki hasonlóan nyitott gondolkozású, mint ő.

Bak: Az, akin látszik, hogy egész életüket vele tölti majd

A Bak értékeli a szeretetet és a hűséget, a legnagyobb tisztelettel az olyan ember iránt viseltetik, akiknek minden gondolata a szerelem körül forog. Nagyon sok időt tölt el a csillagjegy szülöttje a gondolkozással, és keményen dolgozik a céljai elérése érdekében. Amikor azonban találkozik valakivel, akivel együtt tudná tölteni az életét és ez kölcsönös, akkor gyorsan dönt és a megérzései mindig jók.

Vízöntő: Az erős akaratú és független

A Vízöntők sokszor azt állítják, hogy nincs szükségük senkire, sők inkább vannak egyedül, mintsem bevallanák az érzéseiket. Előtérbe helyezik a szabadságot és a korlátok nélküli életet, ám amikor belebotlanak valaki, aki szintén ilyen heves és független, mint ők, akkor felreppennek azok a bizonyos pillangók. A Vízöntőnek azok a független emberek tetszenek, akik teret adnak nekik, hogy saját maguk legyenek – ha ilyen emberrel találkozik, akkor egyből beleszeret a másikba.

Halak: Az, aki támogatást igényel

A Halak jegy szülötteinek végtelenül romantikus lelke és óriási szíve van, ám a romantika néha elgyengíti őket. Idealisták és megpróbálják a legjobban megismerni a másikat embert, akivel találkoznak, de a szívükben külön helyet foglalnak el azok az emberek, akik valamilyen segítségre szorulnak. Amikor ilyen emberrel találkoznak, akkor az aranyszívük egyből dobogni kezd. Nekik az a legnagyobb elismerés, ha rájuk támaszkodhat a másik fél és ő megmenthet ezzel valakit. A Halak jegyűek szeretik, ha tudják, hogy szükség van rájuk.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *