LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Megtanultam hálás lenni a nehéz időkért is …

Share

Régóta tart már ez a nehéz időszak, de hogy őszinte legyek, már nem panaszkodom emiatt. Úgy érzem, elég volt a nyafogásból, a sírásból és a folytonos önsajnálatból. Megtanultam hálásnak lenni a nehéz időkért is.

Az elmúlt napokban úgy tűnt, a világom darabjaira hullik. Én mégis arra törekedtem, hogy békére leljek. Rájöttem, hogy hálásnak kell lenni a nehéz időkért is. Bevallom, ez nem volt könnyű.

Nehéz hálára lelni a káosz és a fájdalom közepén. Nem láttam semminek az értelmét, nem találtam olyan dolgot, amiért hálás lehetnék. Aztán rájöttem, hogy rossz helyen keresgélek. A problémákra összpontosítottam, ettől pedig csak még dühösebb és elkeseredettebb lettem.

De most már pontosan tudom, hogyan láthatom meg a szépet a legnagyobb fájdalom közepén is. Hiszen a jövő rengeteg csodás dolgot tartogat számomra. Minden nehézség azért jelenik meg, hogy tanítson nekem valamit.

A nehéz idők megváltoztatnak mindent. Arra késztetnek, hogy értékeljem a szép dolgokat a mindennapjaimban. Hogy keményebben dolgozzak. A nehéz idők bölccsé tesznek. Megmutatják, hogy valami nem jó, ezért ideje változtatni.

A nehézségek arra késztetnek, hogy forduljak befelé és ássak le egészen a probléma gyökeréig. Hogy végezzem el a szükséges belső munkát. És amikor elfújja a szél a sötét fellegeket, hálás leszek mindazért a tanulságért, amit kaptam.

Köszönöm, hogy még a sötétség és a fájdalom közepette is képes vagyok növekedni. Köszönöm, hogy a nehézségek által kihozhatom magamból a legjobb énemet. Köszönöm, hogy a nehéz időszakok segítenek megtalálni magamban az erőt.

Nagyon nehéz elengedni az irányítást, de már tudom, hogy néha nincs más választásom. És ha egyszerűen azt mondom: oké, jöjjön, aminek jönnie kell, a nehézségek nem lesznek olyan fájdalmasak.

Köszönöm, hogy megtanulhattam ezt.

És köszönöm, hogy megtalálhattam magamban az erőt.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *