LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ilyen az, amikor a *megfelelő* emberrel vagy együtt…

Share

Amikor a számodra megfelelő férfival vagy olyan érzés, mintha hazaérkeztél volna. Ő nem akar megváltoztatni, nem akarja, hogy más legyél, mint aki vagy. Elfogadja minden jó tulajdonságodat és minden hibádat.

A nagy ő nem fogja megjátszani magát előtted. Nem fog úgy tenni, mintha tökéletesen összeillenétek, pedig valójában csak futó kalandra vágyik. Nem fog neked udvarolni, miközben még ki sem lépett az előző kapcsolatából.

Nem fog áltatni.

Nem fog becsapni.

Nem hurrikánként érkezik majd az életedbe, és nem forgatja fel fenekestül a világodat. Hiába romantizálod a felbukkanását, ezzel csak a saját világodat rombolod.

A nagy ő érkezése ugyanis váratlan, ám csendes lesz.

De abban biztos lehetsz, hogy amikor megpillantod, a szíved nagyot fog dobbanni a mellkasodban, a kezed reszket, a gyomrodban pedig pillangók repkednek majd.

Ő biztosan nem akar megváltoztatni. Nem akarja megváltoztatni a kapcsolatotokat sem. Úgy leszel jó neki, ahogy vagy. És a kapcsolatotok is úgy lesz tökéletes, ahogy lesz. Mellette biztonságban érezheted magadat.

Előtte nem kell elrejtened a sebeidet, a sérült részeidet. Ő megérti majd, min mentél keresztül, a szeretetével pedig minden heget elfed. Vele olyan érzés lesz, mintha a nyugalom szigetére költöztél volna.

Minden nevetés, minden ölelés egy édes bonbon lesz a lelkednek.

És akkor rájössz, hogy az igaz szerelem nem a tombolásról és az adrenalinhullámokról szól, hanem a békéről. Arról, hogy egymás karjában egyszerűen minden rendben van. Hogy bármi történjék, ez a kötelék sosem fog elszakadni.

Ezt fogod érezni, ha a megfelelő emberrel vagy.

És ez többet ér, mint bármilyen szerelemhurrikán.

Olvasd el ezt is:

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *