LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Talán *idén* nyáron találkozol valakivel, akit nem kell lenyűgöznöd…

Share

Találkozhatsz idén valakivel, akivel viselkedhetsz őrülten. Aki ugyanannyira abszurd humorral rendelkezik, mint te, és aki nem kényszerít arra, hogy bizonyos módon beszélj, vagy cselekedj…

Idén végre találkozhatsz valakivel, akit lenyűgöz az eredetiséged, és az, hogy mennyire valódi vagy.

Találkozhatsz valakivel, akivel lehetsz túlzottan őszinte. Valakivel, akiben bízhatsz, aki az összes titkodat megérti, és aki elmondja neked az összes őrült történetét. Tudod olyan ember, akivel jól érezheted magad.

Valakivel találkozhatsz, aki megpróbál megérteni anélkül, hogy elítélne, és akinek nem számít, hogy a múltadban vannak sötét foltok. Találkozhatsz valakivel, aki nem fél megosztani a személyes titkait veled, és aki nem akad ki, ha valamit nem tud rólad. Aki hajlandó téged tanítani, és akitől te is tanulhatsz.

Találkozhatsz valakivel, akit nem érdekel a jelenlegi állapotod. Valakit, akit nem érdekel, hogy milyen címkéid vannak, hogy milyen nagy nevek vannak a családodban, hogy mennyi vagyonod van. Valaki olyannal, akinek nem számítnak a materiális dolgok, csak az, hogy mennyire vagy alázatos. Találkozhatsz egy olyan személlyel, aki lenyűgözi az embereket, de nem azzal, hogy kikkel volt kapcsolatban, vagy mit ért el az életben, hanem önmagáért. Valaki olyannal találkozhatsz, aki nem kezel téged trófeaként, és aki tudja, hogy elég az, hogy te mellette vagy.

Találkozhatsz valakivel, akinek nem kell lenyűgöznie, mert ő már hatással van rád, és veled szeretne lenni, és szeretni szeretne téged.

Találkozhatsz valakivel, aki emlékeztet téged arra, hogy önmagad lehetsz úgy is, hogy a legrosszabb és a leggyengébb napjaidon is téged lát a világ közepének.

Találkozhatsz valakivel, aki mindig szexinek lát, még akkor is ha fáradt esetleg csapzott vagy. Valakivel, aki elbűvölőnek tart, és igazi királynőnek, még a legrosszabb napjaidon is.

Idén nyáron randizz úgy valakivel, hogy ne érezd magad úgy, mintha a randizás egy verseny lenne, amit mindenáron meg kell nyerned. Ne érezd azt, hogy folyton dolgoznod kellene magadon, hogy még jobb legyél, hogy minél több készséged legyen, hogy ez az illető elfogadjon téged.

Találkozz idén azzal a valakivel, aki még csak nem is akar játszani veled, mert számára a játék akkor ér véget, amikor megismer téged és csak veled akar lenni az élete hátralévő életében.

Legyen ez a te nyarad.

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *