LOADING

Type to search

Főoldal Inspiráció Rácsodálkozom Uncategorized

Az öt *lelki társ*, akivel az életed során találkozol

Share

Tudod, ő az, akivel azonnal és örökké egy hullámhosszon vagytok. Nem, nem csak a szerelmesed lehet a lelki társad…

A barát lelki társ

Ez az egyik legjobb kapcsolatod az életedben. Nem csak a személyiségetek, de az életről vallt hitetek is ugyanaz.

Már az első pillanatban bíztok egymásban, és olyan érzés, mintha testvérek lennétek. Ez a fajta lelki társ szerencsére többször is szembejön az utunk során, nem csak egy van belőle. Jó szívvel gondolsz majd rá akkor is, ha már nem lesztek egymás életének részei.

A tanár lelki társ

Nem biztos, hogy a katedrán találkozol vele először, lehet egy idegen is, aki jóval tapasztaltabb nálad. Hiszen, mint a neve is mutatja, ő tanítani jön. Talán csak egy leckét, talán évekig a mentorod lesz.

A legkönnyebb felismerni onnan, hogy szinte az első pillanattól elfogadod amit mond, útmutatásnak tekinted. Tiszteled őt még akkor is, ha nem feltétlenül rajongsz érte. Lehet, hogy pont úgy tanít meg valamire, hogy nem is kedvelitek meg egymást.

A karmikus lelki társ

Ahogy a rossz és jó karmát is megkapjuk az életünk során, ez ugyanúgy igaz a karmikus kapcsolatainkra is. Karmikus lelki társ bárki lehet, szülő, barát, szerelem, ellenség.

Azt mondják, hogy akivel a leghosszabb ideje harcolsz, az az ember, akivel akit a legrégebb óta ismersz. Nem kell, hogy folyamatosan az életed része legyen, de ha folyton felbukkan, akkor bizonyára dolgotok van egymással.

Ez egy nagyon intenzív kapcsolat, és vagy nagyon rosszul ér véget, vagy mindketten megkönnyebbültök, amikor elváltok egymástól.

Az ikerlángod

Azt (is) mondják, hogy az ikerlángok régen egy lélek voltak, amelyek két külön testbe kényszerültek. Ő a tükröd. Ő az, ami te is vagy. Hogy ezzel nem mindig könnyű szembe nézni? Igaz.

Szerelmesek és barátok is lehetnek ikerlángok. Biztos, hogy nagyon erős és szenvedélyes a viszonyuk. Kihívások elé állítják egymást, szeretik egymást, gyűlölik egymást, tönkreteszik és meggyógyítják.

Egy biztos: a sorsuk összeforr, akár együtt maradnak, akár nem.

Bővebben itt írtunk róla:

Az előző élet lelki társ

Nem mindenki hisz az előző életekben, és ez rendben is van. Mégis úgy gondolom, hogy abban egyet értünk, hogy időről időre találkozunk valakivel akit az első pillanatban kedvelünk, és jól érezzük vele magunkat.

Mintha már találkoztunk volna. Mintha ismernénk egymást. Régről.

… és amikor egy ilyen találkozásban van részünk, úgy érezzük, hogy már jártunk itt. Már ismertük korábban ezt az embert.

Nem biztos, hogy barátok, vagy szerelmesek leszünk, de mindenképpen erős energiákat érzünk amikor ez megtörténik, és újra és újra találkozni akarunk majd. Talán megtörténik, talán nem.

De ilyenkor úgy érezzük, az élet kerek, és mi jó úton járunk!

Olvasd el ezt is:

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *