LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Burkolózz finom illatokba! Hoztuk a szezon kedvenceit…

Share

Az évszakváltás a ruhatár felfrissítése mellett mindig jó alkalom arra is, hogy új illatokat fújjunk magunkra, a nyár pedig egyértelműen az édeskés gyümölcsös, a romantikus virágos és a frissítő citrusos aromák időszaka. Mutatjuk, milyen kozmetikumokat ajánlunk nektek most, amelyek tartalmazzák a fenti jegyeket!

AVON ROSETA EAU DE TOILETTE

A virágok szerelmeseinek máris itt egy parfüm, amely lágyságával, kifinomultságával minden önálló nő kedvence lehet. Nyáresti, borozós vacsorákhoz kifejezetten ezt ajánjuk!

DOVE SOOTHING SUMMER RITUAL LIMITÁLT KOLLEKCIÓ

A Dove rögtön egy háromtagú termékcsaláddal készült nekünk a nyárra, amely egy izzadásgátló dezodorból, egy tusfrüdőből és egy testápolóból áll. Mindannyian az aloe vera és a rózsavíz kombinációjára épülnek, így tökéletesen kánikula kompatibilisek, hiszen megfelelő hidratáltságot biztosítanak, enyhítik az irritációt és istni az illatuk. Mivel limitált kiadós, gyorsan csapjatok le rá!

LUSH GODDESS PARFÜM

Ezzel a parfümmel te is istennőnek érezheted magad, hiszen különleges, izgalmas keleti illatjegyekkel ölel körbe, amely egyfajta misztikumot ad a megjelenésedhez.

LUSH LOVE PARFÜM

Oké, lebuktunk: imádjuk a márka parfümkínálatát…De hát mit tehetnénk, ha egyszer ez a darab tökéletesen passzol a nyári romantikázáshoz? Friss, mégis andalító, egy szerelmi bájital parfümköntösben.

REFANTÁZIA MARACUJA & JOGHURT FRISSÍTŐ TESTPERMET

Sokan vannak, akik nyáron nem szívesen használnak parfümöt, ellenben a frissítő testpermeteket annál szívesebben fújják magukra. Nekik ajánljuk ezt az édeskés, felüdülést kínáló permetet, amely nem ragad, em hagy foltot a tuhán, viszont tartósan finom illatot biztosít.

Neked melyik tetszik legjobban?

Nézd meg ezt is:

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *