LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Ezt kell tenned a *csillagjegyed* szerint, hogy megtaláld a szerelmet

Share

Sokszor kesergünk azon, hogy miért nem jön már a nagy Ő. Azonban, ha jobban megnézzük, lehet, hogy mi magunk akadályozzuk a megjelenését. Mit súgnak a csillagok?

Kos

Meg fogod találni a nagy Őt, ha abbahagyod végre az exeid hívogatását a magányos óráidban. Teljesen biztos vagy abban, hogy az exed még mindig rád gondol, és rá fókuszálsz, ahelyett, hogy a jövőbe néznél. Ideje túllépni a múlton, hogy megtaláld végre azt a személyt, akivel boldog lehetsz.

Bika

Ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet, abba kell hagynod a szíved hét lakat alatt őrzését. Azt hiszed, bántani fognak, ahogy már korábban is megtették, ezért elzárkóztál. De ahhoz, hogy találkozhass a nagy Ő-vel, le kell engedned a falaidat.

Ikrek

Rá fogsz lelni életed szerelmére, ha már tudod, hogy mit akarsz. Fektesd le a vágyaidat, a határaidat, válaszold meg a kérdéseidet a szíved alapján, és készen fogsz állni. Ez szükséges ahhoz, hogy ne még több békát, hanem a herceget csókolhasd meg végre.

Rák

Új embereket kell megismerned ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet. Nyiss az új lehetőségek felé! Tudom, hogy új emberekkel ismerkedni félelmetesnek tűnhet, de meg fogja hozni az eredményét. Mégpedig egy imádnivaló férfi képében.

Oroszlán

Túl nagyok az igényeid. Képtelenség nekik megfelelni. Le kell csökkentened az elvárásaidat ahhoz, hogy megleld a társadat. Neked is kompromisszumokat kell kötnöd, különben nem fogsz találni senkit, aki elég jó lenne neked.

Szűz

El kell hinned, hogy szerethető vagy. Hinned kell a képességeidben. Hogyan várhatnád el, hogy valaki szerelembe essen irántad, ha te sem tudtál beleszeretni saját magadba? Tudd, hogy méltó vagy a szerelemre!

Mérleg

Az élet nem mindig tisztességes. Időnként keletkeznek sérülések, el kell veszítenünk embereket, hogy aztán valami sokkal csodálatosabb dologgal lehessünk gazdagabbak. Engedd el azoknak a férfiaknak az emlékét, akik igazságtalanul és tisztességtelenül bántak veled. Így válhatsz nyitottá az új szerelemre.

Skorpió

Nem mindenki olyan őszinte, mint te, és nem mindenki tudja olyan jól kezelni az igazságot, mint te. Vannak, akik inkább tesznek kegyes hazugságokat, hogy megkíméljék a szerettüket. Tudom, ez nem feltétlenül az, amiben te hiszel, mégis elhozhatja az életedbe a szerelmet. Nem azt mondom, hogy hazudj, csak azt, hogy ne legyél olyan kemény az emberekkel. Lény türelmes és érzékeny!

Nyilas

Hagyd abba, hogy folyton üres ígéreteket teszel, amelyeket nem tudsz betartani. Csodálatos dolog az álmodozás és a reménykedés, de néha vissza kell térni a földre és objektívan szemlélni a valóságot. Ne ígérd meg valakinek a csillagokat is, ha nem tudod lehozni az égről. A szerelmed nem várja el tőled, hogy megvalósítsd a lehetetlent, egyszerűen csak arra van szüksége, hogy ott legyél neki.

Bak

Mindenkitől a legrosszabbat várod, de nem mindenki fog úgy megbántani téged, mint az exed. Tudom, hogy szereted a függetlenséget is, de a szerelem nem feltétlenül fogja elvenni a szabadságodat. Bízz, higgy, nyisd ki a szívedet, és meg fogod találni a szerelmet.

Vízöntő

Fogadd el, hogy nem mindig neked van igazad. Nagyon intellektuális személyiség vagy, ezért, ha egy hasonszőrűvel találkozol, előfordulhat, hogy neked kell engedned. De a kapcsolatok egyébként sem a győztes-vesztes csatákról szólnak. Jó, ha ezt észben tartod.

Halak

Rengeteg szeretetet és együttérzést adsz olyan embereknek, akik nem érdemlik meg. Ezeket az egyoldalú kapcsolatokat érdemes lenne elengedned, hogy végre valaki olyannak add a szeretetedet, aki viszonozza is.

Olvasd el ezt is:

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *