LOADING

Type to search

Eszem-iszom Ez+az Rácsodálkozom

Imádni fogod azt a videót, amiben japán srácok magyar rágcsálnivalókat próbálnak ki!

Share

Ha még nem ismered a TabiEats Youtube csatornát, akkor tuti, hogy új rajongója leszel a srácoknak, akik mindenféle nemzetek ételeit próbálják ki. Most a magyar kaják voltak terítéken náluk!

A Youtube-on nagyon népszerű az ételkóstolós videózás, ahol a vlogger egy-egy típusú, vagy éppen nemzetiségű ételt kóstol meg és mesél a tapasztalatairól. A TabiEats talán az egyik legviccesebb és legnépszerűbb ilyen csatorna. A két Japánban élő barátot (és cuki kutyájukat) majdnem félmilliónyian követik, ami nem is véletlen.

A mostani videóban Shinichi és Satochi most olyan tipikus magyar édességeket és rágcsálnivalókat próbálnak, amik tényleg nagyon nagyon jellemzőek Magyarországra. A videójukban sorra kerül náluk a Negró cukor, a Vegeta, a híres Pöttyös Túró Rudi, a Szerencsi csoki, egy-két magyar sör, még a körözöttet is megkóstolják, és a Piros Aranytól sem riadnak vissza.

És hogy milyennek találják őket? Nézd meg a videón, mert érdemes látni, hogy egy teljesen más kultúrában és környezetben élő emberek, akik eddig még sosem találkoztak ilyen ízvilággal hogyan reagálnak a magyar snackekre. Imádjuk őket!

Itt tudod követni a csatornájukat:
https://www.facebook.com/Tabieats/

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *